2023. 09. 05.

Megkérdezték az utca emberét, hogy mit tanácsolna a fiataloknak – elgondolkodtató választ adott

Gondolkodás nélkül a mielőbbi családalapítást javasolta egy torontói férfi abban a videóban, amelyben arról kérdezték, hogy mit tanácsolna a 20′-as éveiben járó fiataloknak. Meg is indokolta, hogy miért.

Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban egyre gyorsabban terjednek azok a videók, ahol az utca emberét megkérdezik egy-egy kérdésről. Leginkább arra kérik őket, hogy adjanak tanácsot azoknak a fiataloknak, akikhez eljut a felvétel. Ilyenkor általában egészen humoros, vicces válaszok érkeznek, de a legnépszerűbbek mindig azok, amelyek igazán valódi tanácsokat tartalmaznak. Egy júliusban az Instagramra feltöltött videóban egy torontói férfihez léptek oda azzal a kérdéssel, hogy mit tanácsolna a ’20-as éveiben járó fiataloknak. A megkérdezett komolyan vette a kérdést, és egy perc alatt egy olyan mély üzenetet hagyott, amelybe belefoglalta a saját maga tapasztalatát és fájdalmát is: túl későn alapított családot. A felvételt 126 ezren kedvelték és 2.5 millióan nézték már meg, azóta is villámgyorsan pörög a közösségi médiában:

“Hű, ez egy nagy kérdés! Én például a 20-as és 30-as éveimben úgy döntötten, hogy nem akarok gyereket. Csak jól akartam érezni magamat, nem akartam gyerekeket. “Van egy kutyám, és nincs szükségem gyerekekre” – ezt gondoltam. Az összes barátom azt mondta nekem: “Angus, tudom, hogy azt mondtad, nem akarsz gyereket. De hidd el, hogy amikor sajátod van az más. Én meg azt mondtam, hogy dehogy.”

hirdetés

Így aztán idősebb koromban megszületett a gyerekem, a családom, és bárcsak fiatalabb koromban kezdtem volna, mert most már tudom, hogy családot alapítani a legszebb dolog a világon. Amíg nincs, addig nem érted meg, milyen gyönyörű dolog. A fiataloknak ma már annyi lehetőségük van, különösen a fiatal nőknek, még a petesejtjeiket is lefagyaszthatják, hogy későbre halasszák a családalapítást. De én azt kívánom, hogy bárcsak korábban lett volna gyerekem. Bárcsak korábban kezdtem volna el!”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oleksandra Al Zakhran (@polleksandra) által megosztott bejegyzés

Videók
hirdetés