2023. 07. 05.

A valaha volt legaranyosabb (és legfiatalabb) gyűrűhordozó

Egy kisbaba, Yuriel Gonzalez Brock korábban érkezett a tervezettnél, így összezavarta szülei esküvői terveit. Ők azonban nem sajnálták, hogy így alakultak az események, ebből is igyekeztek kihozni a legjobbat.

Amikor Yuriel Gonzalez Brock koraszülöttként megérkezett, nem is sejtette, hogy élete első „feladata” az lesz, hogy segítsen egyesíteni szüleit a házasságban.

Az apró csecsemő ebben a hónapban született a philadelphiai Hersheyben található Penn State Health gyerekkórházban, és az újszülöttek intenzív osztályán helyezték el. Váratlan születése miatt a szülei, Chandler Brock és Levi Gonzalez esküvője nem úgy zajlott, ahogy tervezték.

Szerencsére a kórházi személyzet és a lelkész, Laura Ramsey segítségével a házaspárnak sikerült kimondania a boldogító igent, fiuk pedig gyűrűhordozóként volt jelen ezen a különleges esményen – osztotta meg a CBS 21 News hírportál.

hirdetés

A kisfiuk az alkalomhoz illően öltözött, az orvosi csapat talált neki egy kis csokornyakkendőt. De az egyik legkedvesebb kép a boldog eseményről, hogy Yuriel babának a szülei jegygyűrűi is ott voltak a kis lábán (ebből is látható, milyen piciként született meg).

Bár nem feltétlenül ilyen esküvőről álmodott a pár, ez egy igazán csodálatos módja annak, hogy a szülők megünnepeljék újszülött fiukat. És mivel úgy döntöttek, hogy ott, a kórházban kimondják az igent egymásnak, már házasként vághattak neki a szülőség kihívásokkal teli, kalandos útjának. 

 

Fordította: Szilágyi Anna 

Forrás: Aleteia

Borítókép - Fotó: Jason Plotkin / Penn State Health Children's Hospital
Hírek Nagyvilág
hirdetés