2023. 06. 28.

Ezt üzenték a szerzők, miután kezükbe fogták a mesekönyvet

Az utóbbi időszak nagy projektje a Hetedhét határon című mesekönyv volt, mely végre formát öltött, és jelenleg betölti az irodánk jó nagy részét. Az első nagy megrendeléshullámot már teljesítettük is, így több olvasónkhoz és a mesék szerzőihez is megérkezett már a kötet. Az ő visszajelzéseikből osztunk meg most párat.

„Délelőtt hozzánk is megérkeztek a mesekönyvek, nagyon szépen köszönjük! Még éppen csak átlapozni volt időnk, de az már ennyiből is látszik, hogy az illusztrációk hihetetlenül kedvesek, és úgy általában az egész könyv megjelenése is nagyon igényes, öröm kézbe venni, alig várjuk, hogy a meséket is végigolvashassuk!”

„Tegnap kézhez kaptam a mesekönyvet. Ez valami csoda lett! Annyira gyönyörű a kivitelezés, az illusztrációk. Megérte rá ennyit várni! Köszönöm, hogy részese lehettem a projektnek! Örömmel fogom lapozni, és végig olvasni az összes mesét!”

„A gyerekeim már az összes mesémet ezerszer hallották, de a mesekönyvről nem tudtak, ezt meglepetésnek szántam. Amikor átadtam nekik, először nem nagyon értették, hogy miért kapnak egy random hétköznap új könyvet. Aztán a saját mesémhez lapoztam, a 7 éves lányom pedig elkezdte felolvasni, és amikor rájött, hogy miről van szó, ezt mondta:

hirdetés

“Ezt nem hiszem el! Anya meséje egy igazi mesekönyvben? Mindig erre vágytam!””

„Az imént érkezett meg a mesekönyv, mondhatom, csodás – de igazán stílusosan: meseszép – lett! Bevallom, a mérete is meglepett, valahogy kisebbnek gondoltam, de ez a békebeli mesekönyv-méret.”

„Valóban igényes és esztétikus kiadvány!”

„A napokban átvettem a mesekönyvet. Csodálatos! Remekmű!”

„Boldogsággal töltött el, hogy kezemben tarthattam a mesekönyvet, nagyon tetszik, már beleolvastam a mesékbe, mind-mind szívmelengető.”

Akihez már megérkezett a mesekönyv, és esetleg már bele is fogott a mesélésbe, örömmel várjuk az olvasói visszajelzéseket is.

A mesekönyvről ezen az oldalon találtok még több információt, és akár bele is lapozhattok, megrendelni pedig a vásárlófelületünkön tudjátok, akár a többi könyvünkkel együtt.

Kiemelt kép:  Kiattisak Lamchan | Dreamstime.com

Mesekönyv
hirdetés