2023. 05. 26.

Világ/nézet – vasárnap indul a református egyház legújabb műsora

Világi témákkal foglalkozik, méghozzá református szemszögből a református egyház legújabb műsora. Molnár Ambrus lelkipásztor hétről hétre látja vendégül a legkülönfélébb témák szakértőit. A fiatalok lelkiállapotától az oktatáson át a keresztényüldözésig sok mindenről lesz szó. Az első adást pünkösdvasárnap láthatja a közönség.

Minden világi témának van bibliai megközelítése – ez az alapgondolata a május 28-án induló Világ/nézet című műsornak, amely elsőként az emberi kapcsolatok minőségével foglalkozik. A világ ugyanis talán még sosem volt ennyire nyitott, de nem igaz ez az emberekre, különösen ha az egymás felé fordulásról van szó.

Kiveszőben van-e az empátia?

Erre keresi a választ vasárnap 19 órától vendégével, Varga Szilvia Edit mediátorral, empatikus kommunikáció-szakértővel Molnár Ambrus református lelkipásztor.

hirdetés

Egyre bővülő műsorkínálat

A napi ige magyarázatával minden nap jelentkező Igeidő, a nézői kérdésekre minden hétfőn válaszokat adó Hiszed vagy sem? és a havonta látható portréműsor, a Református vagyok után a vasárnaponként sugárzott Világ/nézet már a negyedik stúdióműsor, amelyet elindít a Magyarországi Református Egyház.

Ahogyan eddigi műsoraik, úgy a legújabb is bármikor visszanézhető majd az egyház Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján, így az sem marad le semmiről, aki esteleg a premier időpontjában nem tudja követni a beszélgetést.

 

A cikk a 777 és a Magyarországi Református Egyház együttműködésével jött létre. 

Borítókép - Fotó: Reformatus.hu
Ajánló
hirdetés