2023. 05. 11.

„Jézusnak köszönhetjük a kegyelemet, aki meghalt értünk” – Jim Carrey tanúságtétele

Jim Carrey Golden Globe-díjas amerikai színész az elmúlt időszakban egyre többször vállalja fel nyíltan a hitét. Legutóbb egy rövid, de annál erősebb bizonyságot tett arról, mit jelent az életében a megbocsátás és a kereszt ereje.

„Átmentem néhány megpróbáltatáson az utóbbi néhány évben. Végül arra jutottam, hogy a szenvedés elvezethet a megváltás megértéséhez. Nem letagadnunk kell a szenvedést, hanem átmennünk rajta és mernünk érezni.

Aztán hozunk néhány döntést. Vagy úgy döntünk, hogy neheztelünk a megpróbáltatásaink miatt, ami bosszúhoz vezet, amellyel igazából magunknak és másoknak is ártunk. Vagy pedig úgy döntünk, hogy a megbocsátást választjuk, ami elvezet Isten kegyelmének a megismeréséhez.

hirdetés

Ezt a kegyelmet Jézusnak köszönhetjük, aki meghalt értünk a kereszten.

Elképesztő mértékű szenvedést bírt ki értünk, és meg is tört benne. Ugyanakkor kegyelemmel és megbocsátással nézett azokra az emberekre, akik ezeket a szenvedéseket okozták neki és arra a helyzetre, amely ezt okozta neki. Az Ő kereszthalála és feltámadása nyitja ki a mennyek ajtaját mindannyiunk számára.”

Borítókép - Fotó: Godreports.com
Tanúságtétel
hirdetés