2023. 05. 04.

„Isten valóságos!” – a hollywoodi színész tanúságot tett egy díjátadón

Ritka pillanat, amikor egy ismert hollywoodi színész nemcsak a saját sikereiről és a családja, stábja támogatásáról, hanem a hit fontosságáról beszél egy díjátadón. Chris Pratt valószínűleg sokakat meglepett – és reméljük, még többekhez eljut az üzenete!

Chris Pratt amerikai színész – akit többek között a Bosszúállók, a Thor, A galaxis őrzői és a Jurassic World című filmekből ismerhetünk – kendőzetlenül beszélt az Istennel való kapcsolat és az ima fontosságáról az MTV Movie & TV Awards nevű díjátadón.

Ezeket  mondta:

„Isten valóságos.

Isten szeret.

hirdetés

Isten a legjobbat akarja neked.

Higgy ezekben, ahogy én is hiszek!

Tanulj meg imádkozni! Könnyű, és nagyon jót tesz a lelkednek.

Senki nem tökéletes. Az emberek azt fogják mondani, tökéletes vagy, ahogy vagy, de ez nem igaz. Tökéletlen vagy, mindig is az leszel. De van egy hatalmas erő, amely téged megalkotott. És ha kész vagy elfogadni ezt, megtapasztalod a kegyelmet.

A kegyelem ajándék. És mint a szabadság, amelyet ebben az országban élvezünk, a kegyelem is valakinek a vérébe került. Ezt soha ne felejtsd el! Ne vedd természetesnek.

Isten áldjon titeket!”

Bár volt, aki a videó alatt azt kommentelte, nem mondta ki Jézus nevét, és emiatt nem hiteles a beszéde, sokan mások kimondottan örültek a megnyilvánulásának, hiszen nem, sok hollywoodi színész hisz Istenben – vagy nem meri nyilvánosan vállalni a hitét.

Borítókép - Fotó: Dreamstime.com
Tanúságtétel
hirdetés