2023. 05. 01.

Fedezd fel, hogy a létezésed ajándék! – 30 napos online lelkigyakorlat nőknek

Idén már harmadik éve, hogy májusban elindul a 30 napos, online lelkigyakorlat nők számára a Jézus Szíve Társaságának szervezésében, melynek célja, hogy rátaláljunk valódi nőiségünkre, amit Isten megálmodott rólunk. Ha szeretnél töltekezni, női léted szépségét megismerni, akkor még van lehetőséged jelentkezni!

Igent mondani Istenre, az életemre és másokra – igen egyszerűnek tűnhet, és mégsem az. A lelkigyakorlat 30 napjában – Mária nőiségét és mindennapjait magunkhoz közel engedve – rátalálhatunk valódi nőiségünkre, amit Isten rólunk megálmodott. Felfedezhetjük, hogy létezésünk sokak számára ajándék; minél inkább igent mondok saját életemre, mint ajándékra, annál inkább tudok életadóvá válni: gondoskodni szeretteimről, előmozdítani mások lelki-, szellemi- és spirituális fejlődését, növekedését.

A Jézus Szíve Társasága idén immár harmadik alkalommal rendezi meg az Igent mondok online női lelkigyakorlatot. Az idei évben – a teljesen megújult tartalom mellett – a szervezők meglepetéssel is készülnek: Guia Hugó testvér, Huszti Zoltán atya, Lackfi János és Süveges Gergő is szól a lelkigyakorlatozókhoz. A lelkigyakorlat anyagát minden reggel a hajnali órákban kapják meg a résztvevők a jelentkezéskor megadott email-címre.

Ebben a lelkigyakorlatban arra hívnak a szervezők, hogy engedd

hirdetés
  • az ima által Istennel való kapcsolatod megelevenedését

  • a közösség megtartó, hordozó erejét – hogy zarándoktársakkal legyél úton

  • hogy az imádságok által kapott felismerések és kegyelmi ajándékok megjelenhessenek a hétköznapjaidban

Fontos tudnod, hogy nem vagy egyedül az úton! A lelkigyakorlatos közösséget szentmisében minden nap papok kísérik: harmincan imádkoznak értünk Magyarországtól kezdve Erdélyen át, egészen Kanadáig! A lelkigyakorlatos közösség nemzetközileg és életkorban is sokszínű: eddig 27 országból jelentkeztek 14 és 88 év közötti nők, már több mint 3900-an! Nagyszerű látni, hogy a világ távoli országaiból – Ausztrália, Kuvait, Japán, Szíria, Új-Zéland – is vannak lelkigyakorlatozók.

A lelkigyakorlaton való részvétel ingyenes, számodra semmilyen költséggel sem jár. Jelentkezni ide kattintva tudsz, és ezzel együtt érdemes bekövetned az Igent mondok Facebook-oldalát is, ahol szintén megtalálod a napi elmélkedés anyagait.

A lelkigyakorlatba való megérkezésedhez segítség lehet, ha elolvasod ezt az összefoglalót a különféle imamódokról, melyekkel a lelkigyakorlat ideje alatt találkozol majd. Ha van egy kis időd, készíts egy méltó imahelyet, imasarkot, ahol a 30 napban mélyebben Istennel lehetsz!

Ha van a környezetedben olyan nőtársad, akinek szívesen ajánlanád a lelkigyakorlatot, akkor továbbítsd neki a jelentkezési linket, hogy számára is áldásokkal, kegyelmekkel teli lehessen ez a hónap! Szeretettel és imával kísérnek minden lelkigyakorlatozót a szervezők: Balla Erika SJC, Tyukodi Beáta SJC, Jacsó Annamária, Szebedy Bolda és Békési Erika.

Bővebb információkért ide kattints!

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Ajánló
hirdetés