2023. 02. 16.

#csakegygondolat – Mondd meg a hegyednek, hogy menjen odébb!

Nem számít, milyen helyzetben találod magad, sem az előtted álló kihívás- vagy szomorúságod nagysága. Jézus nem változott, Ő hűségs és megszabadít. És ezt megmondhatod az előtted magasodó hegynek is!

Hegy magasodik előtted? Nehézségek, problémák és szétment kapcsolatok hegye? A szomorúság, a magány, a félelem vagy a betegség hegye?

Azt javaslom, mozdítsd el ezt a hegyet, Jézus saját szavai szerint: „Mert bizony mondom nektek, ha valaki azt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe, és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy amit mond, megtörténik, meglesz neki, amit mondott.” (Márk 11,23)

Az az első titka ennek a csodának, hogy megvallod Isten Igéjét és így szólsz ennek a hegynek: „Ki fogsz mozdulni a helyedből, vissza fogsz vonulni és máshova fogod vetni magad! Mert hiszek Istenben és abban, hogy Isten cselekedni fog!” Valld meg Isten jótéteményeit is az életedben!

E csoda második titka a hitben rejlik: „ha nem kételkedik… hanem hiszi…” Ne kételkedj, hanem higgy!

hirdetés

A hited Istenben az a kulcs, amely megnyitja a csoda ajtaját.

Mint egyik barátom mondta: „Hegy, húzd fel a tornacipődet és iszkolj el innen, mert látni sem akarlak többé!”

Van még egy jó hír. Az, aki bennünk „a hitet felébreszti” ugyanaz, mint aki azt „tökéletességre viszi” (Zsidók 12,2). A hited növekedni fog, a hegyed pedig kimozdul a helyéből!

 

Forrás: YouVersion

Borítókép - Fotó: Everst | Dreamstime.com
#csakegygondolat Szemle
hirdetés