2023. 02. 15.

Súlyos baleset egy kiugró szarvas miatt – imát kérnek a sérültért

Hétfő reggel súlyos baleset áldozata lett egy fiatal, kétgyermekes édesapa, aki a Magyar Közút alkalmazottjaként autózott a cég egyik kocsijában ülve Zalaegerszeg és Bagod között. Imát kérnek a sérült hozzátartozói és kollégái.

Hétfő kora reggel a Magyar Közút körmendi mérnökségének fiatal munkatársa, Imre súlyos autóbalesetet szenvedett. Kivédhetetlen helyzetbe került: egy szarvas ugrott a szembejövő autó elé, az elütötte az állatot, ami ezután nagy erővel a brigádszállító autónkra csapódott, pont a vezetőoldalon. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a szarvas gyakorlatilag lebontotta a brigádszállító tetejét. Imre súlyos, életveszélyes fejsérüléssel került a szombathelyi kórházba.

Azonnal megoperálták, de továbbra is válságos állapotban van.

Fotó:

 „A 76-os úton Körmendről Nagykanizsára tartott egy munkagépünk, amit egy brigádszállító kísért. Mint egy konzervnyitó, utóbbit úgy szántotta végig a majdnem háromszáz kilós állat. Egyedül utazott benne fiatal kollégánk, aki nagyon súlyos, életveszélyes koponyasérülést szenvedett. Több mint egy órán át küzdöttek azért, hogy egyáltalán el tudják szállítani a szombathelyi kórházba. Öt éve dolgozott a cégnél, van két kiskorú gyermeke, házas, így minden szempontból nagyon tragikus, ami vele történt” – nyilatkozta Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője.

A sérült kollégái mindenkit arra kérnek, hogy imádkozzunk Imréért és a családjáért.

 

Forrás: Facebook 

Borítókép - Fotó: Kóbor István – Zalaegerszeg HTP / Katasztrófavédelem
Hírek
hirdetés