2023. 01. 10.

Válaszkeresők – új podcast Kozma-Vízkeleti Dániellel

Válaszkeresők címmel új podcastet indít a 777, amelyben Kozma-Vízkeleti Dániel párterapeuta, családterapeuta és klinikai szakpszichológus válaszol a Ti kérdéseitekre – megkötések és tabuk nélkül.

Örömmel és izgatottan jelentjük be a Válaszkeresők podcastet, amelyben Kozma-Vízkeleti Dániel pár-és család- pszichoterapeuta klinikai szakpszichológus válaszol a ti kérdéseitekre, a szexualitás, önismeret, család, párkapcsolat – és bármilyen más témakörben, amely foglalkoztat benneteket! A Válaszkeresők célja, hogy azokra a kérdésekre is válaszokat kaphassatok, amelyeket másnak nem mernétek feltenni, de régóta nyomasztanak benneteket.

A 777 történetében komoly hagyománya van a kérdezz-felelek műfajnak, hiszen így jött létre Hodász András atyával a „KV” rovatunk, majd Papp Miklós görögkatolikus pappal és családapával „A Papp válaszol”. Most egy újabb komoly mérföldkőhöz érkezünk, megtiszteltetés számunkra, hogy Kozma-Vízkeleti Dániel személyében egy elkötelezett keresztény szakember vállalta el felkérésünket.

hirdetés

Kozma-Vízkeleti Dániel közel húsz éve dolgozik párokkal és családokkal, egyetemi oktató, több mint négyszáz előadást tartott már, többek között a Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Pszichiátriai Társaság tagja. Korábban már volt a 777 OFFLINE vendége is, ezt követően rengeteg pozitív visszajelzés érkezett hozzánk.

A kérdéseket a Vevox oldalán tehetitek fel, ahol arra is lehetőségetek van, hogy mások kérdéseit kedveljétek – így egészen biztosan a legtöbbeteket foglalkoztató témák kerülnek terítékre a podcast adásokban. Lehetőségetek van teljesen névtelenül is kérdezni, így anonim módon tudjátok megfogalmazni a nehézségeiteket.

Ide kattintva tudsz kérdést írni szavazni a már meglévő kérdésekre!

A Válaszkeresők hetente jelenik majd meg – a többi 777 podcasthez hasonlóan elérhető lesz a Spotify-on és a YouTube-on, de ha inkább olvasni szeretsz, akkor sincsen gond, hiszen az adások legfontosabb részeiből leiratot is készítünk.

Hírek
hirdetés