2022. 12. 16.

Óriásplakátokon hirdetik Budapesten Jézus nevét

Új evangelizációs formába kezdett a Redeemed nevű csapat Budapesten: eddig 13 helyen, januártól pedig 20 óriásplakáton emelik fel Jézus nevét. A kezdeményezéshez bármikor lehet még csatlakozni.

„Jesus is King”, azaz „Jézus a király” feliratú óriásplakátokkal találkozhattok, ha Budapest utcáin jártok. A Redeemed nevű fiatalokból álló keresztény csapat a kezdeményezésről azt mondta: „Isten a szívünkre helyezte, hogy “csak” írjuk ki a nevét. Budapesten eddig 10 metró citylightot és 3 óriásplakátot helyeztünk ki, januárra pedig lefoglaltunk 9 óriásplakátot és 11 citylightot, hogy így emeljük fel Jézus nevét”.

A promovideójukban arra hívják fel a figyelmet, hogy statisztikák szerint az emberek megtéréséhez általában 6 impulzus szükséges. Ez azt jelenti, hogy az emberek többségének legalább 6 alkalommal kell hallania az evangéliumot, hogy a hetedikre betaláljon, és döntést hozzon Krisztus mellett.

Fotó: Redeemed

Az utcai evangelizáció egy új formájával,

Budapest több pontján hirdetik metró citylight posztereken és óriásplakátokon, hogy „Jesus is King”.

„Jézus nevében erő és hatalom van, és hisszük, hogy a hirdetőtáblákon keresztül mi is egy impulzus lehetünk, és közelebb vihetjük az embereket Isten igazságához, szeretetéhez és a megtéréshez. Szívünk vágya, hogy ezek a plakátok ellepjék az egész országot, kihirdetve Isten igazságát, hatalmát és királyságát!” – írták a szervezők.

„Ezért fel is magasztalta őt Isten mindenek fölé, és azt a nevet adományozta neki, amely minden névnél nagyobb, hogy Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és földalattiaké; és minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére.” (Fil. 2:9-11)

Borítókép - Fotó: Redeemed
Evangelizáció
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás