2022. 10. 07.

Te mit kérdeznél egy fiatalembertől, akit jövő héten pappá szentelnek?

Megtisztelő lehetőséget kapott a 777, hiszen szombaton interjút készíthetünk Rónaszéki Jánossal, egy 25 éves fiatalemberrel, akit október 15-én, szombaton Erdő Péter bíboros pappá szentel. Mi magunk is tele vagyunk kérdésekkel, de szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy Ti is kérdezhessetek egy – most még – kispaptól, aki a gimnázium után egyből igent mondott Isten hívására.

Ismételten “közösségi interjúztatásra” hívunk Benneteket, azaz szeretnénk megadni a lehetőséget Nektek arra, hogy Ti is kérdéseket tegyetek fel az interjúalanyunknak! Nem is akárkinek, hiszen Rónaszéki Jánost jövő szombaton pappá szenteli Erdő Péter bíboros az Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplomban – a Szent Teréz Búcsú hétvégéjén. 

Bátran, megkötések nélkül tehetitek fel kérdéseiteket a Slido felületén keresztül, névvel vagy név nélkül.  Ha tetszik valamelyik kérdés, akkor kedvelheted is, a legnépszerűbb kérdéseket egészen biztosan feltesszük.

hirdetés

Rónaszéki János 1997-ben született Budapesten, szülei hetedik gyermekeként. A Budapesti Ward Mária Gimnáziumban érettségizett, az iskola mellett versenyszerűen focizott a REAC egyesületében. Korán meghallva a jó Isten hívását, a középiskola után egyből jelentkezett az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye papnövendékei közé. 

A papszentelésre minden érdeklődőt  szeretettel várnak, az interjút várhatóan a jövő hét elején olvashatjátok a 777-en.

Kérdéseket tehát ide kattintva tudtok írni.

(Bemutatkozás: Esztergomi Szeminárium)

Te kérdezel!
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás