2022. 09. 19.

Saját kérésére felmentették a papi szolgálat alól Hodász Andrást

Hodász András római katolikus pap közösségi oldalán jelentette be, hogy saját kérésére felmentette őt a papi szolgálat alól Erdő Péter bíboros. A 777 csapatának egyik alapítója – aki később Papifrankó néven indított YouTube csatornát – hozzátette: elcsendesedésre és nyugalomra van szüksége, így nem szeretne megkeresésekre válaszolni.

„Ma megtartottam utolsó miséimet. Erről most itt többet nem írnék, és titeket is kérlek, amennyiben lehet NE írjatok, Ne hívjatok, most elcsendesedésre és nyugalomra van szükségem” – írta tegnap este egy Instagram-sztoriban Hodász András, a budapest-angyalföldi Szent Mihály-plébánia plébánosa.

Hodász Andrást saját kérésére nagyjából egy évre mentette fel a papi szolgálatok alól Erdő Péter bíboros, bejegyzésében hangsúlyozta, hogy a közösségimédia-aktivitásból is visszább vesz. „Ha tehetitek, inkább imádkozzatok értem, az mindig jól jön.”

Hodász András nemrég jelentette bejelentette, hogy befejezi Papifrankót, részben az őt ért kritikus megjegyzések, részben a saját depressziója, illetve kiégése miatt. 

hirdetés

A 777 csapata mély szomorúsággal fogadta a fejleményeket, hiszen a velünk eltöltött időszak alatt egy kiegyensúlyozott, nagyszerű papot és barátot ismertünk meg Hodász András személyében. Ebben a nehéz időszakában is szeretettel és imádsággal gondolunk rá.

Fotó: Mandiner/ Hodász András Instagram-oldala

Véleménycikkünk a témában:

Hodász Anrdás – A lázadó zseni, akit rengetegen kihasználtak

Borítókép - Fotó: TedX
Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás