2022. 09. 05.

777+ néven új Facebook-csoportot indítunk!

777+ néven új, zárt Facebook-csoportot hozunk létre azzal a céllal, hogy egy szorosabb közösséget alkothassunk Veletek, jobban megismerhessétek a szolgálatunkat, kötetlenül beszélgethessünk!

Régi vágyunk válik valóra azáltal, hogy bejelenthetjük a 777+ elindítását! A Facebook-csoport – vagy ahogyan mi gondolunk rá egy születendő online közösség – lehetőséget biztosít arra, hogy szorosabb legyen a kapcsolat a 777 tagjai és a követői között. Az alábbi célokkal indítottuk el hétfő délután a 777+ csoportot:

hirdetés
  • Szeretnénk háttérinformációkat, érdekességeket megosztani veletek a 777 szolgálatáról. Abban bízunk, hogy ebben a csoportban lehetőségetek lesz jobban belelátni a mindennapos munkánkba, a rendezvényeink szervezésének hátterébe – és arról, hogy kik vagyunk mi, a 777 csapatának tagjai
  • Az is a célunk, hogy azok is bátran véleményt tudjanak nyilvánítani, akik egy nyilvános oldalon ezt nem szívesen teszik meg.
  • A 777 oldalán nem tudunk arra lehetőséget biztosítani, hogy programajánlókat osszunk meg, viszont ebben a csoportban erre is engedélyt adunk. Arra is figyelünk, hogy ne váljon egy online faliújsággá a csoport, ezért ezeknek a bejegyzéseknek a számát limitáljuk. (Naponta maximum 3.)

Röviden összefoglalva: szeretnénk egy online közösséget létrehozni- teljesen ingyen -, amelybe Téged is nagy szeretettel várunk! Természetesen a többi felületünkön ugyanúgy megmaradunk és ugyanolyan intenzitással kommunikálunk majd, így továbbra is követhettek minket Facebookon, Instagramon – a podcastjeinket pedig például a Spotify-on is hallgathatjátok!

A 777+ Facebook-csoportja az alábbi moderálási alapelvekkel működik, kérlek csak akkor csatlakozz, ha ezeket be tudod tartani:

– Nem engedélyezzük álnevek, kamuprofilok használatát. Csak az vehet részt a csoport kommunikációjában, aki valódi profilképpel és névvel szeretne benne részt venni.
– Nem engedélyezzük mások sértegetését, becsületében való megsértését.
– Nem engedélyezzük semmilyen felekezet megsértését.
– Nem engedélyezzük a trágár beszédet.
– Nem engedélyezzük a GIF-ek, a matricák és az önmagában lévő “Ámen” kommenteket. Az a célunk, hogy párbeszéd alakuljon ki.

Ha tetszik az ötlet és szívesen lennél a csoport tagja, akkor nincs más dolgod, mint ide kattintva csatlakozni! Szeretettel várunk!

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás