2022. 08. 12.

„Nem tudunk orvosi magyarázatot arra, ami történt” – Egy születés csodás története

„Gyakorlatias ember vagyok, aki határozottan hisz az orvostudományban és a technológiában, de tiszta szívemből tudom, hogy Isten benne van ebben” – fogalmazott a férfi, akinek az orvosok azt mondták, súlyos beteg gyermeke fog születni, mégsem nekik lett igazuk. Isten ugyanis közbelépett és csodát tett.

„A feleségem, Brooklyn terhessége alatt kiderült, hogy egy nagyon beteg gyermeket hord a szíve alatt. Három-négy hónappal ezelőtt megtudtuk, hogy a babának súlyos vízfejűsége van.

Konkrétan azt mondták nekünk, hogy több mint 90 százalék az esélye annak, hogy a baba röviddel a születése után meghal, vagy nagyon súlyos kognitív problémái lesznek. Megbeszélést tartottunk a palliatív ellátásról is.

Brooklyn Cincinnatibe utazott, ahol július 8-án beindult a szülés. Tizenöt perccel a császármetszés kezdete előtt ismét találkoztunk az orvosokkal; a légzőcső használatáról konzultáltunk, amelyet leválaszthattunk volna, hogy a baba rögtön a mennybe kerüljön. Azt mondtuk, hogy NEM!

Aztán a baba megszületett, sírva érkezett a világra – ez volt a legédesebb hang, amit valaha hallottam!

hirdetés

Charlie Schnarr a gyerekintenzív-osztályon maradt egészen tegnapig – amikor mindannyian hazatérhettünk végre. Gyönyörű gyerek, aki teljesen normális ütemben fejlődik.

Hogy történt ez?!

Az orvosok azt mondták: „Sem nem tudunk, sem nem találunk orvosi magyarázatot arra, amit itt láttunk.”

Fotó: Facebook – Nick Schnarr

Valahogy az agya megtalálta a módját, hogy természetes úton felszabadítsa az akadályt, vagy átirányítsa a folyadékot, amely az agyfolyadék nyomasztó növekedését okozta. Az elmúlt héten többször hallottam az „isteni beavatkozás” és a „csoda” szavakat. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező ápolónők és a megbecsült orvosok országszerte csodálkoztak, lelkesedtek.

Gyakorlatias ember vagyok, aki határozottan hisz az orvostudományban és a technológiában, de tiszta szívemből tudom, hogy Isten benne van ebben.

Isten létezik, és még mindig csodákat tesz.”

Nick Schnarr

 

Forrás: Facebook

Borítókép - Fotó: Facebook - Un cuore a spasso Fanpage
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás