2022. 07. 25.

A nap képe – Pintér Béla az Ez az a nap! hangulatát mutatta be egyetlen fotón

Negyvenezer ember részvételével végre – két év halasztás után – megvalósulhatott az Ez az a nap! rendezvény a Puskás Arénában. Pintér Béla énekes gyönyörű képet posztolt róla.

Rekkenő hőség ide, fenyegető viharfelhők és eső oda, végre július 23-án szombaton megvalósult az Ez az a nap! rendezvény. Az ország minden részéről, és a határokon túlról több tízezer ember találkozott, hogy együtt emelje fel Isten nevét. 

Az Ez a nap! hivatalos Facebook-oldalán már megosztott egy rövid videót az esemény hangulatáról: 

hirdetés

 

Pintér Béla énekes, az Ez az a nap! egyik fellépője pedig, szintén a közösségi oldalán, gyönyörű képet osztott meg, amelyen látszik, mennyire sokan voltak ott, hogy együtt dicsérjék Istent.

Fotó: Pintér Béla Facebook 

Borítókép - Fotó: Ez az a nap!
Hírek
hirdetés

1 Komment

  • Válasz F 2022. 07. 25. 11:35

    Hadd idézzem Thomas Merton szavait: “A tömeg egy emberalatti képződmény”.
    .
    Ezt úgy kell érteni, hogy amikor az emberekből mint sejtekből tömeg jön létre, akkor az a tömeg – ellentétben az őt alkotó emberekkel – se gondolkodni, se érezni nem képes, csak csápolni. (vagy rosszabb esetben dühöngeni).
    A kereszténységnek nem az a küldetése, hogy az emberekből tömeget csináljon. Egy rendezvény, egy program erkölcsi értéke nem abban mérendő, hogy hány ember volt jelen. Az Egyház nem tömeg, hanem közösség. Jó esetben… Az a különbség, hogy a közösségnek belső struktúrája, és rendezett működése van. Egy test, ahol az azt alkotó sejtek nem a saját funkcióikat szolgálják, hanem sokkal magasabb értelmet nyernek.
    Az arénák, fesztiválok és könnyűzenei koncertek világa éppen ezért idegen a kereszténységtől. Ne akarjuk lemásolni a liberálisok kultuszait.