2022. 05. 12.

Te mit kérdeznél egy párterapeutától? És egy paptól? – Itt a lehetőség!

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk három év után ismételten közös estét szervez a 777 és a Shoeshine csapata: május 13-án, pénteken este 19 órától a Symbol Budapest szórakozóhelyen először egy különleges és tabuk nélküli beszélgetést láthattok, majd pedig egy remek buli veszi kezdetét egészen hajnalig. A 777 OFFLINE három vendégétől – Kozma-Vízkeleti Dániel párterapeuta, Máté János Kristóf római katolikus pap és Bedekovics Péter református lelkész – már most is kérdezhettek, sőt szavazhattok is, hogy mely kérdéseket tegyük fel!

Te mit kérdeznél egy párterapeutától? És egy paptól vagy lelkésztől? 

Május 13-án, pénteken este megkapod a lehetőséget arra, hogy feltedd a kérdése(i)det, hiszen igen hosszú idő után 777 OFFLINE eseményt szervezünk a Heaven’s Garden Kontakt buli keretében. (A beszélgetés és a buli egy program, egy jeggyel tudtok rá belépni.)

Három olyan embert hívtunk el, akiknek az a munkájuk, hogy másoknak segítsenek. Rengeteg párkapcsolatot és házasságot látnak maguk körül – annak ellenére, hogy egyikük cölibátusban él. Egyetlen kérésünk volt feléjük, hogy tabuk nélkül, őszintén válaszoljanak a kérdésekre, amelyek az ismerkedésről, a párkapcsolatról, a szexualitásról, a házasságról és az arra való felkészülésről szólnak. Ők vállalták, mi pedig büszkén ajánljuk, tiszteljétek meg őket kérdéseitekkel.

Akik válaszolnak tehát:

Kozma-Vízkeleti Dániel – párterapeuta, klinikai szakpszichológus

Máté János Kristóf  – római katolikus pap

Bedekovics Péter – református lelkész, a Magyar Cserkészszövetség leköszönő elnöke

A kérdéseiteket elsősorban írásban várjuk, mégpedig erre a linkre kattintva. Itt kedvelni is tudod, mások kérdéseit, így a legtöbbeket érdeklő kérdések egészen biztosan fel lesznek téve.

Ma még kedvezményesen tudod megvásárolni a belépőjegyedet az eseményre – és ezzel együtt a bulira is – ezt ide kattintva teheted meg.

A Facebook-eseményünknél további információkat is találsz!

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás