2022. 04. 29.

Bethel Music, Michael W. Smith, Planetshakers és még sokan mások az idei Ez az a nap!-on

Az Ez az a nap! szervezői bejelentették a július 23-i rendezvény fellépőit. A Puskás Arénában sorra kerülő ima- és dicsőítő napon a hazai és nemzetközi keresztény zenei élet közismert képviselői lépnek színpadra.

Az ünnepi alkalom kiemelt vendége lesz a Bethel Music és Michael W. Smith az Egyesült Államokból, akiknek régi és új énekeit világszerte ismerik és szeretik. Ausztráliából érkezik a Planetshakers, kiknek vidám, energikus dalai már többször felcsendültek az Ez az a nap! korábbi rendezvényein. Feltűnik a színpadon Martin Smith, az egykori Delirious? zenekar frontembere is, aki mellett szintén az Egyesült Királyságból jön Tim Hughes és a Gas Street Music, Graham Kendrick, Noel Richards, valamint a modern gospel képviseletében a London Community Gospel Choir és Noel Robinson. Moldovából érkezik a román nyelven éneklő Not An Idol.

A külföldi előadók mellett

a hazai keresztény könnyűzene színe-java is tiszteletét teszi a stadionban.

Együtt énekelhet majd a közönség olyan ismert dicsőítőkkel, akik végigkísérték az Ez az a nap! elmúlt két évtizedét, így ott lesz Pintér Béla, Csiszér László és Prazsák László is. Közösen fogja Istent magasztalni Mező Misi Gável Andrással és Gellérttel, és nem hiányozhat majd a Dics-Suli Band, a PZM (Pünkösdi Zenei Misszió), a Keresztkérdés, Hanna és a Golgota Dicsőítés Hellinger Andrással és Helénával. Tiszteletét teszi a népi hangzást modern hangszereléssel vegyítő Új Forrás és a szimfonikus nagyzenekari elemeket és a visszafogott elektronikát ötvöző Hidden Kingdom. A határon túli magyarság részéről érkezik a felvidéki Crux és a kárpátaljai Amaro Del, valamint Dobner Illés az Egyesült Királyságból. Hallhatjuk majd a hitét egyre többször megvalló népszerű énekest, Caramelt is, és különös színfoltja lesz a napnak a Hermons, az első magyar keresztény együttes. A hazai fellépőkön kívül a környező országok nemzeteit is képviselni fogja egy-egy előadó.

Napjainkban mindennél jobban szükségünk van a békéért való könyörgésre, az egységre, az egymással való közösségre és a szeretetre

ebben a zűrzavaros világban. A nemzet stadionjában megvalósuló ima- és dicsőítő napnak ezért fontos része lesz a közös imádság, az igei üzenetek átadása, valamint az evangélium hirdetése és megtérésre való buzdítás, melyet Mike Sámueltől fogunk hallani.

A szervezők elmondták, hogy minden résztvevő az alkalom végén egy díszkötetes, magyarázatos Jézus-Bibliát kap ajándékba, melyben Jézus szavai pirossal vannak kiemelve. Kapunyitás 12 órakor lesz, a program 14 órától 22 óráig tart. A rendezvény oltási igazolvány és teszt nélkül is látogatható. A Puskás Aréna lelátója fedett, védett az esőtől, így az esemény rossz idő esetén is megtartásra kerül. A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek július 23-án! Minden további információ megtalálható a www.ezazanap.hu honlapon.

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás