2022. 04. 27.

Itt a helyed! – 777 OFFLINE és buli egy estén

Nagy örömmel és izgalommal jelentjük be, hogy május 13-án, pénteken este ismételten Heaven’s Garden bulit szervez a 777 és a Shoeshine csapata!  Idén ráadásul a buli egy 777 OFFLINE beszélgetéssel is össze lesz kötve, melynek témája az ismerkedés és a párkapcsolat. Ugye ott leszel?

Majdnem három év után újra közös bulit szervez a 777 és a Shoeshine csapata! Május 13-án, pénteken várunk titeket a  Budapest Symbol szórakozóhely Brandus termében!

Az estét ráadásul egy 777 OFFLINE beszélgetéssel is összekötjük, amelynek témája az ismerkedés és a párkapcsolat lesz: pap, lelkész és pszichológus vendégek válaszolnak a jelenlévők kérdéseire! A 777 OFFLINE vendégeit elsőként a Facebook-eseményben jelentjük be, így érdemes már most bejelölni, hogy ott leszel.

A 777 és a Shoeshine a pandémia előtt több nagy sikerű Heaven’s Garden bulit is tartott, ahol bebizonyítottuk, hogy a közösségünk tagjai kulturáltan, másokat tisztelve is nagyszerűen tudnak bulizni. Ezeken az eseményeken számtalan barátság született – és nagy örömünkre párkapcsolatok is, akad közöttük immár házasság is!

hirdetés

Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk a hasonló értékrendet képviselőknek az ismerkedésre, hiszen azt tapasztaljuk, hogy erre egyre kevesebb lehetőség van az offline térben.

Az elmúlt időszakban számtalan megkeresés érkezett hozzánk, hogy mikor szervezünk újra 777 OFFLINE beszélgetős estet, illetve hogy mikor rendezünk újra olyan eseményt, ahol keresztény fiatalok ismerkedhetnek egymással. Addig kértétek, amíg a két eseményt össze nem vontuk a Shoeshine csapatával karöltve: május 13-án, pénteken az óbudai Budapest Symbol Brandus termében először tartunk egy beszélgetést az ismerkedésről, a párkapcsolatról, szexualitásról, majd hajnalig tartó buli veszi kezdetét!

Tervezett program:
19:00 – kapunyitás
19:30 – 777 OFFLINE – szexualitás, párkapcsolat, ismerkedés, pártalálás
21:00 – Heaven’s Garden Kontakt party
04:00 – kapuzárás

A Facebook-eseményt ITT találod.

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás