2022. 04. 26.

„Megtalálni, akit” – párkapcsolatról szóló imaestet tartunk a Bazilikában

Felbuzdulva a korábbi imaestünk sikerén, ismét szervezünk egy hasonló lelkiségi estét május 9-én hétfőn. A helyszín most is a gyönyörű Szent István Bazilika lesz, a téma pedig a párkeresés-és találás, a szerelem, a házasság, a párkapcsolatok.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy ismét imaestet szervezünk a Szent István Bazilikában május 9-én hétfőn, 19 órától! A mostani imaest fő témája a párkeresés – és találás, a szerelem, a párkapcsolat és a házasság. Hogyan álljak készen a párkapcsolatra? Hogyan lehetünk hűségesek Istenhez, magunkhoz és a párunkhoz? Milyen egy Istennek tetsző kapcsolat – és mit tudsz azért tenni, hogy ez megvalósuljon? Többek között ezekre a kérdésekre is keressük a válaszokat.

Az imaesten tanítást mond Bellovics Gábor jezsuita szerzetes, akit a legtöbben a Jezsu8-as misékről ismerhettek. Néhány napja tettünk közzé egy vele készült interjút, amelyben jobban megismerhettük őt és azt, hogyan talált rá a papi hivatásra. Az interjúban elmondta a Jézus Szíve Jezusita Templomről:  „Ez egyértelmű, hogy Isten temploma, nem az enyém, különben nem is mernék kimenni az emberek elé. Amikor olyat dicsérnek meg a prédikációban, amit én nem mondtam, akkor elmosolyodom és megnyugszom, hogy nem kell annyira komolyan vennem magam, mert meg tudja szólítani az embereket más utakon is” – fejtette ki.

A zenei szolgálatot ezúttal is Varga Móninak és társainak köszönhetjük. Varga Mónit a korábbi imaestünkről, illetve a Forráspontról ismerhetitek. A hivatásáról úgy fogalmazott: „Ha a zene és a hit összetartozik, az éneklés kapocs lehet Istenhez.”

Az imaest tehát most is felemlőnek ígérkezik, fontos témával és zenei élményekkel, de ami a legfontosabb:

az Istennel való találkozás tere is lesz.

A belépés díjtalan. Jelenlétedre feltétlen számítunk és megköszönjük, ha visszajelzed a Facebook-eseményünkben is, hogy ott leszel.

Ajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás