2022. 04. 21.

,,Mily nagy Istenünk” – videón, ahogyan fiatal keresztények dicsőítenek egy repülőn

Húsvét hétvégéjén robbantotta fel az internetet az a videó, melyen fiatal keresztények éneklik egy repülőn a „Mily nagy Istenünk” című dicsőítő dalt.

A TMZ információi szerint egy missziós csapat repült Németországba, miután befejezték munkájukat Ukrajnában. Mivel a videó számtalan kritikát is kapott, ezért a csapat vezetője, Jack Jensz Jr. egy videóban magyarázta el a dicsőítés körülményeit. 

Jensz Jr. és csapata humanitárius segítséget nyújtott ukrán menekülteknek az elmúlt egy hónapban – bár az nem derül ki, melyik határon. 

hirdetés

„Telve voltunk hálával mindazért, amit Isten rajtunk keresztül elvégzett ebben az időszakban. Szívünk szándéka volt, hogy örömöt és reményt hozzunk ebbe a világba, amely tele van fájdalommal ebben az időszakban” – mondta.

Jensz Jr. leírta, hogy elmesélték a repülő személyzetének történetüket és megkérdezték, hogy énekelhetnek-e, hiszen a gépen több ukrán állampolgár is utazott. Miután a pilóta és a teljes személyzet örömmel beleegyezett az éneklésbe, a misszionáriusok gitár kíséretében adták elő a népszerű dicsőítő számot. 

Az esetről több felvétel is készült, melyek végül a közösségi médiának köszönhetően nagy figyelmet kaptak. „Az emberek meghatódtak attól, amiről énekeltünk. Amikor befejeztük, megtapsoltak minket és visszaültünk a helyünkre” – mesélte Jensz Jr., aki azért kényszerült magyarázatra, mert sokan azt hitték, nem kértek engedélyt az utasoktól és a személyzettől. A csapat kiemelte, hogy tiszteletben tartották volna az ellentétes véleményeket. Azonban így nagy örömükre szolgált, hogy egy csepp reményt tudtak adni az utasoknak. 

@jackjenszjr We are taking this flight over for Jesus! ✈️🔥 #christiantiktok #jesuslovesyou #jesusisking #jesus #flight #airplane #preacher #bibleversedaily #tiktokjesus #gospel ♬ original sound – Jack Jensz Jr.

Borítókép: Paulgrecaud | Dreamstime.com
Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás