2022. 04. 12.

,,Több ilyen emberre van szükség a világban” – légiutas-kísérő ringatta el a síró kisfiút – VIDEÓ

Hiányt szenvedünk a jó hírekből. Az emberséges, szeretetteljes pillantok nem kerülnek a címlapokra, ellenben hamar terjedni kezdenek az interneten. Így történt ez a síró kisfiút megvigasztaló légiutas-kísérő történetével is, aki nemcsak a gyermeket nyugtatta meg, hanem tettével az először repülő és tehetetlen családot is kisegítette.

Brazília egy belföldi járatán történt esetet örökített meg telefonjával a gépen utazó lelkipásztor. A repülőút hossza csak egy óra volt, azonban a 2 éves Andrei és családja életükben először szálltak gépre. Amint a gép megkezdte a felszállást, a kisfiú nyugtalan lett: nem akarta becsatolni a biztonsági övét, és vigasztalhatatlanul sírni kezdett. Semmi sem segített rajta. Az egyik légiutas-kísérő, látva a szülők tanácstalanságát és a gyermek kétségbeesését, a segítségükre sietett. 

Először matricákat adott neki, hogy elfoglalja magát velük, de ez sem működött. Végül megkérdezte a szülőket, hogy ölbe veheti-e a gyermeket? Ahogyan az a videón is látszik, a hölgy végtelen szeretettel és türelemmel ringatja a zaklatott kisfiút, aki végül annyira megnyugszik, hogy el is alszik a karjai között. 

A gépen utazott egy lelkipásztor is, aki videóra vette a történteket, ami a közösségi médiában hamar terjedni kezdett.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Azul Linhas Aéreas (@azulinhasaereas) által megosztott bejegyzés

hirdetés

Egy interjúban az édesapa így nyilatkozott: „Nagyon meghatott az a szeretet és törődés, amivel a fiamhoz fordult.”

A gyermek édesanyja is hasonlóan meghatódott a légiutas-kísérő tettétől: „Életünkben először repültünk, és nem tudtuk, mit tegyünk, hogy abbahagyja a sírást. Amikor odajött hozzánk, akkor nagyon megkönnyebbültünk attól, hogy valaki segített.”

A közösségi médiában így magasztalták a légiutas-kísérőt: „A világnak több ilyen emberre van szüksége, akik szívből cselekszenek” – írta az egyik kommentelő. Egy másik pedig így fogalmazott: „Ez a videó megmelengette a szívemet és segített elhinnem, hogy van még jó ebben a világban.”

Forrás: aleteia.org

Borítókép: @azullinhasaereas | Instagram | Fair Use
Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás