2022. 03. 21.

Tévhit, hogy férfiuralom van – Bedő Imre

Fontos, hogy a férfiak és nők megerősítsék a szövetségüket, ahelyett, hogy versengenének egymással – erről beszélt Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója legújabb videójában. Szerinte semmi nem igaz azokból a narratívákból, amelyekkel a férfiakat és nőket egymásnak akarják ugrasztani.

Az a vád éri a férfiakat, hogy évezredek óta kisajátítják a vezetést, még a rátermett nőket sem engedik oda – vetette fel a témát Bedő Imre a legújabb videójában. Épp ezért minden vezetési hibáért, minden veszteségért, ami a családokat, a társadalmat érte, minden háborúért a férfiakat okolják. Bedő Imre szerint óriási félremagyarázás az, hogy a férfiak uralkodnak. Valójában a férfiak legfeljebb 1 százaléka jut el a felső vezetés szintjére. Akik ide felküzdik magukat, azok meg is akarják tartani ezt a pozíciót – de nemcsak a nők, hanem mindenki ellenében.

„Látni kell, hogy a cégek vezérigazgatásába, a politikába, a médiába, a kulturális élet menedzsmentjébe is bekerülhetnek nők, ha hajlandók megvívni az ezekhez a pozíciókhoz vezető hatalmas csatákat. Ha valaki ilyen magasra akar jutni, akkor ezen az úton kell végigmenni” – fogalmazott Bedő.

Az orosz-ukrán konfliktusra kitérve elmondta, hogy a felső vezetők okozták a háborút, és nemcsak a nők, hanem a férfiak többsége is elszenvedője ennek.

hirdetés

„Amióta világ a világ, a vezetők családjai sokkal nagyobb terhet viselnek el, amellett, hogy persze több lehetőségük is van” – hangsúlyozta. Ha valaki azt gondolja, hogy a felső szinteken lévőknek aranyélete van, annak tudnia kell, hogy a vezetők még több kihívással néznek szembe és hihetetlen erőfeszítéseket kell tenniük, hogy tudjanak időt szánni a családjukra is.

A statisztikák azt mutatják, hogy ezer emberből nagyjából tíz férfi és két nő lesz vezető. „Gondoljunk bele, hogy ezer férfiből 990-en és ezer nőből 998-an nem vezetők, hanem átlagéletet élnek: egy csónakban evezünk!” – hangsúlyozta a Férfiak Klubja alapítója.

Ne higgyünk azoknak a propagandáknak, amelyek a férfiakat kollektíven akarják hibáztatni és egymás ellen uszítani a két nemet!

A teljes videót megnézheted itt:

Borítókép - Fotó: Syda Productions | Dreamstime.com
Férfiak Klubja
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás