2022. 03. 09.

Egy lélekemelő dal arról, hogy ki a gyógyítónk

A dicsőítés arra is jó, hogy emlékeztessük magunkat, kicsoda Isten az életünkben. A Casting Crowns együttes Healer című száma nemcsak a fizikai, hanem a lelki sebekről is szól – meghívva Jézust, hogy Ő legyen a mi gyógyítónk.

A Casting Crowns együttes új stúdióalbumot jelentetett meg Healer címmel. Az album egy fő gondolat köré épül, hogy Jézusnak, a gyógyítónak kell életünk középpontjában állnia.

Ezt az igazságot a címadó szám is világosan megfogalmazza. „Ennek a dalnak az a lényege, hogy a gyógyulás nem azoktól az emberektől fog jönni, akikre szavazunk, vagy akiket a képernyőn követünk” – mondta el Mark Hall, a zenekar vezetője. „Csak Jézustól fog jönni. Ő a gyógyító.”

Legyen szó bármilyen betegségről vagy lelki teherről, egy ilyen dicsőítő dal, mint a Healer segíthet a bajban is közelebb lépni Istenhez, túllátva a problémán.

hirdetés

Az Ez az a nap! ajánlója szerint az albumot végighallgatva egyértelmű, hogy a zenekar szándéka megmutatni, hogy a gyógyulás sokféle színben és méretben jelenik meg – és nem mindig a fizikai gyógyulásról van szó, hanem a lelki gyógyulásról is. Márk evangéliumának egyik története által inspirálva írta meg az együttes az “Anything But Easy” című dalt, amely arról szól, hogy szeretteinket Jézushoz vezessük, bármilyen akadály vagy körülmény is álljon előttünk. „Isten talán azt mondja: kész vagyok meggyógyítani szeretteid szívét, de ezt azon keresztül fogom megtenni, ahogyan te szereted őket” – osztotta meg Hall a dal mögött álló mondanivalót.

 

Forrás: Ez az a nap! Magazin

Borítókép - Fotó: Maksim Prochan | Dreamstime.com
Zenék
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás