2022. 02. 22.

Ima a békéért – imára hívunk mindenkit szerda estére

Hiszünk az ima erejében és a békés megoldásban, ezért arra buzdítunk mindenkit, hogy szerda este 20 órakor otthonainkban gyújtsunk gyertyát, imádkozzunk Európa és a világ békéjéért, az orosz-ukrán konfliktus békés rendezéséért és a kárpátaljai magyarokért. 

Imaláncot indít a 777 csapata az egyre kiélezettebb orosz-ukrán konfliktus miatt, amelynek során arra kérünk minden jóérzésű embert, hogy szerda este 20 órakor Istenhez fordulva imádkozzunk a helyzet békés rendezéséért és a kárpátaljai magyarokért. Otthonainkban gyújtsunk egy gyertyát, csendesedjünk el ,és akár saját szavainkkal, akár kötött imát elmondva kérjük a Teremtőt, hogy a békés megoldás felé vezesse az országok vezetőit.

Több felekezet képviselője is terveink szerint imát ír az imalánchoz kapcsolódva, amelyeket természetesen hamarosan megosztunk, hogy ilyen módon is közösen tudjunk fohászkodni. Sőt, nem csak a hívő embereket hívjuk, hanem mindenkit, akit aggaszt a háború veszélye, és aki az erőszak helyett a párbeszédben látja a megoldást.

hirdetés

Különösen aggódunk és imáinkban hordozzuk a kárpátaljai testvéreinket, akiket nem csak a háború veszélye, hanem a besorozás félelme is érint. Imáinkban, gondolatainkban veletek vagyunk ezekben a napokban is, nem engedjük el a kezeteket!

Hálásan megköszönjük, ha segítetek az imalánc híresztelésében és szervezésében, juttassátok el minél több emberhez a kezdeményezésünket, hogy közösen tegyünk a békéért és tapasztaljuk meg Isten végtelen szeretetét. Tudjuk, hogy akadnak, akik Őt hibáztatják, de mi tudjuk, hogy az emberek bűneiért nem lehet Istent felelősségre vonni. Az imalánchoz kapcsolódóan létrehoztunk egy Facebook-eseményt is, valamint arra is bíztatunk, hogy osszátok majd meg a meggyújtott gyertya vagy mécses fotóját a közösségi felületeken, a #legyenbéke hashtaget használva.

FRISSÍTÉS: Elindult az imalánc hivatalos oldala, ahol négy felekezet képviselőjének imáját is megtaláljátok!

Legyen békesség köztünk mindenkor! 

#legyenbéke

Ima
hirdetés

3 hozzászólás

  • Válasz Bajkó Eniko 2022. 02. 22. 20:54

    En nagyon varom a hónapot

  • Válasz Mérten Jánosné 2022. 02. 23. 20:09

    Nekem fontos az ima és a béke.

  • Válasz Rozsa Zsófia 2022. 02. 24. 17:51

    Az ima hegyeket mozdit. Imatkozunk. Együtt.