2022. 02. 11.

,,Ő nem volt akadály a céljaim elérésében” – az abortusz ellen döntött az édesanya

Laura Klassen életvédő aktivista gyakran oszt meg oldalán inspiráló történeteket olyan édesanyákról, akik az abortusz ellen döntöttek, és életben hagyták gyermeküket. Tara története is egy nem kívánt terhességgel kezdődött, és sokak számára inspiráló üzeneteket tartalmaz.

A fiatal édesanya, Tara, üzenetével bátorít más nőket, akik hozzá hasonlóan egy nem kívánt terhességről értesültek. Tara szerint a lánya nem akadályozta a céljai elérésében, sőt, csak plusz motivációt adott neki, és még bántalmazó kapcsolatát is megszakította lánya érdekében. Az inspiráló történetet Laura Klassen életpárti aktivista osztotta meg.

„26 éves voltam, amikor váratlanul teherbe estem. Három héttel a pozitív terhességi tesztem előtt kaptam meg a felvételi levelemet a főiskolai ápolói programról.
Fiatal voltam, hajadon, egy bántalmazó kapcsolatban.
Megtartottam a kislányomat, és miatta hagytam el a bántalmazó exemet, mert jobbat akartam neki. Teljes munkaidőben dolgoztam és végigcsináltam az iskolát, mert jó példát akartam mutatni.
Mára elvégeztem az ápolói alapképzést, bejegyzett nővér vagyok. Hozzámentem egy csodálatos férfihoz, és nekem van a legszebb lányom.
Ő nem volt akadály a céljaim elérésében, ő volt az oka, amiért olyan keményen dolgoztam, hogy elérjem őket.
Néha az élet váratlan áldásokat ad neked. Ne dobd el őket ” – Tara

hirdetés

Borítókép: Unsplash
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás