2021. 12. 15.

Ingyenes karácsonyi koncert és Böjte Csaba egy eseményen

Különleges karácsonyi koncertet ad Janicsák Veca és a 100% Jézus zenekar december 21-én a Budapest Kongresszusi Központban. Az első kétezer regisztráló ingyenesen kapja meg azt az élményt, hogy lerakja az évvégi rohanást és békét találjon önmagában. Az „1 este, 10 üzenet” mottóval ellátott koncerten Böjte Csaba is felemelő gondolatokat és sosem hallott karácsonyi történeteket fog megosztani.

Sokan vágyunk arra, hogy a karácsony ne csak az ajándékvásárlásról, a lakás takarításáról, az előkészületekről szóljon, hanem a lelkünk is megérkezhessen. Az egész évi zaj után elcsendesülni, feltöltődni vágyunk. 

December 21-én azoknak az embereknek készülnek egy különleges karácsonyi koncerttel, akik a nehéz év után egy kis megnyugvásra vágynak és akik a karácsonyra nem kötelező pénzköltésként, hanem valódi ünnepként szeretnének tekinteni. Az eseményt a Budapest Kongresszusi Központban rendezik meg.

„Ez egy igazi karácsonyi koncert lesz, minden olyan embernek, aki szeretne egy kicsit elmélyülni, kapcsolódni a Jóistenhez egy zenés élményen keresztül. Ki ne szeretne néha kiszakadni egy kicsit a világ zajából, a pörgésből. A koncerttel azt szeretnénk elérni, hogy egy kicsit békét találjanak magukban az emberek. Szeretnénk a fókuszt a vásárlásókról és az árcédulákról átirányítani a saját lelkünkre” – mondja Vizy Márton ötletgazda, zeneszerző, előadóművész.

 

hirdetés

Janicsák Veca és Böjte Csaba karácsonyi elcsendesedést ígér

A nemzetközi keresztény könnyűzene legismertebb dalai fognak megszólalni. De a szervezők más meglepetéseket is ígérnek.

„Alapvetően egy dicsőítő koncert lesz kortárs táncokkal, megfűszerezve Janicsák Veca csodálatos hangjával, aki most karácsonyhoz kapcsolódó dalokat fog elénekelni, de felszólal Böjte Csaba testvér is. A ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, évek óta foglalkozik árvákkal. Rengeteg karácsonyi története van, ami a szolidaritáshoz és a szeretethez kapcsolódik” – tette hozzá a koncert ötletgazdája. Böjte Csaba árvái ajándéktárgyakat készítettek, ezek megvásárolhatók lesznek a koncert után.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrálni kell

A koncerten a 100% Jézus zenekar fog zenélni, akik legutóbb ősszel, Kovács Ákos koncertje után a Budapest Sportarénában léptek fel, és adtak egy különleges hangulatú koncertet.

Az eseményre 2000 főt várnak, így érdemes sietni annak, aki vágyik a különleges zenei feltöltődésre. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételhez nem szükséges védettségi igazolvány felmutatása, a szájmaszk viselése viszont kötelező.

 

 

Borítókép - Fotó: Magyar Kurír magyarkurir.hu
Programajánló
hirdetés

2 hozzászólás

  • Válasz Varga Anna 2021. 12. 16. 21:07

    Regisztrálok, a 12. 21 -i Böjte Csaba , Jézus 100 koncertre.Szeretnék a koncerten résztvenni

    • Válasz Martí Zoltán 2021. 12. 16. 22:10

      Kedves Anna, ezt nem ezen a felületen tudja megtenni, részleteket a cikkben talál.