2021. 12. 12.

9 fontos tudnivaló a karácsonyi dedikálóeseményünkről

December 13-án, hétfőn este 18 órától a 777 által kiadott valamennyi könyv szerzője dedikálni fogja kötetét, hogy ezzel buzdítsunk titeket egy különleges és igazán értékes karácsonyi ajándékra. Néhány fontos részlet a Háló Közösségi és Kulturális Központban megrendezésre kerülő eseményről.

1. Kik lesznek jelen a dedikáláson?

A dedikálóesten a 777 eddig kiadott négy könyvének szerzői lesznek jelen: Dr. Papp Miklós két könyvet is írt: A Papp válaszol és a nemrég megjelent A Papp újra válaszol. Lábánné Hollai Katalin Megszabadítottál szégyenemtől című személyes hangvételű könyve a 777 történetének második saját kiadású könyve, míg Martí Zoltán Csókay Andrással készült interjúkötete, az Istennel a műtőben 2020 novemberében jelent meg. Megtiszteltetés és nagy öröm, hogy a három szerző mindegyike jelen lesz a hétfő esti dedikálóeseményen.

2. Hol is lesz az esemény?

A dedikálóeste helyszíne a Háló Közösségi és Kulturális Központ, amely a Semmelweis utca 4. szám alatt található.  A helyszín rendkívül jól megközelíthető, hiszen Budapest szívében található, az Astoriától alig néhány percnyi sétára.

3. Meg lehet-e vásárolni a helyszínen a szerzők könyveit?

Természetesen, hiszen azért szervezzük ezt a dedikálóestet, hogy karácsonyra személyes jellegű és értékes ajándékokat tudjatok adni a szeretteiteknek – amivel támogatjátok a 777 működését is. Valamennyi saját kiadású könyvünket megvásárolhatjátok, egységes áron:

hirdetés

1 könyv 2.990 forint
2 könyv 4.990 forint
3 könyv 5.980 forint

4. Ha korábban megvásároltam már a könyveket, elhozhatom őket dedikáltatni?

Szintén határozott igen a válaszunk, szeretettel várunk!

5. Hogyan fog kinézni ez az egész esemény?

A kérdés jogos, hiszen még mi sem csináltunk ilyen típusú rendezvényt, így duplán izgatottak vagyunk. A megérkezésedet követően lehetőséged lesz megvásárolni a könyveket. A szerzőket asztalokhoz fogjuk ültetni, amelyek elé székeket helyezünk ki, így lehetőséged lesz röviden beszélgetni is könyveink íróival. A helyszínen a 777 munkatársai is jelen lesznek, akik mindenben segítségedre lesznek.

6. Ha nem tudok elmenni a hétfői rendezvényre, attól még tudom dedikáltatni a könyveket?

Erre az esetre is gondoltunk: ha december 13., 12 óráig leadod a rendelésedet a 777 oldalán, és a megjegyzés rovatban jelzed, hogy milyen névre kéred a dedikálást, akkor a szerzővel aláíratjuk és igény szerint postára adjuk vagy eljöhetsz érte a szerkesztőségünkbe. Fontos azonban, hogy csak az előre kifizetett könyveket tudjuk aláíratni.

7. Milyen fizetési lehetőségek lesznek a helyszínen?

Ez nagyon fontos: csak készpénzes fizetésre van lehetőség a helyszínen, bankkártyával nem tudsz fizetni – ezért szíves elnézésedet kérjük. Ha semmiképpen sem akarsz készpénzzel fizetni, akkor előre meg tudod rendelni a könyvet online bankkártyás fizetéssel, a helyszínen pedig át tudod venni a könyve(ke)t.

8. Kötelező-e a maszkviselés a helyszínen?

Igen, erre kérünk figyelj, hogy végig legyen rajtad maszk a helyszínen. Ez azért fontos, mert ezzel a szerzőinket is védjük, akik a járványhelyzet ellenére is vállalták, hogy dedikálják számodra a könyvüket. Nagyon szépen köszönjük az együttműködéseteket!

9. Lesz-e büfé a helyszínen?

A bennünket vendégül látó Háló Közösségi és Kulturális Központ becsületkasszával működő büfét üzemeltet a helyszínen. Bátran buzdítunk a fogyasztásra! 

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás