2021. 11. 22.

Ajándékozz meg egy szegénységben élő gyermeket karácsonyra! – Indul a cipősdoboz akció

Idén hatodik alkalommal segítjük a Csak Egyet Szolgálathoz tartozó családok karácsonyát. Ha bekapcsolódtok, budapesti és ózdi gyermekeket is meg tudtok ajándékozni. Adni jó! 

Már hatodik éve segíti a #csakegyet csapata a szegény családok karácsonyát. Idén a Budapesten élő támogatottokon kívül ismételten összefogott a Szolgálat a Metropolita Egyesülettel, aki Ózdon támogat egy gyümölcsöző missziót, hogy ezáltal az ózdi gyermekeket is meg tudják lepni cipősdoboznyi ajándékokkal.

Közel 100 (1-18 év közötti) gyermek és fiatal megajándékozásához keres a #csakegyet olyan angyalkákat, akik szívesen gondoskodnak arról, hogy idén karácsonykor is kerüljön valami meglepetés a fa alá. A gyerekek és fiatalok közel 70 százaléka mélyszegénységben él. 

Az ajándékozás menete 2021-ben a Szolgálat szervezésében a következő:

1) Amennyiben szívesen adnál ajándékot egy rászoruló gyereknek, akkor első lépésként a rita.szabo@csakegyet.hu E-mail címre írd meg ezt a szándékodat legkésőbb december 6., hétfő éjfélig. Kérjük, az üzenet tárgya “2021 cipősdoboz” legyen.

hirdetés

2) A válaszlevélben szerepelni fog, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak rakhatod össze a csomagot. Amennyiben van preferenciád, azt, kérjük, előre jelezd!

3) Állítsd össze, és szépen csomagold be egy cipősdobozba az ajándékokat! Mindenképp írd rá a külső csomagolásra az E-mailben kapott kódot! (Ez alapján tudjuk majd ugyanis beazonosítani a csomagodat.)

4) Idén a Csak Egyet Szolgálat VII. kerületben található Király utcai irodájában tudod személyesen leadni a csomagot előre egyeztetett időpontban. (Iroda címe: 1077 Budapest, Király u. 91.. Egyeztetni itt tudsz: rita.szabo@csakegyet.hu vagy a +367077163337 mobilszámon hétköznapokon 9:00 és 16:00 között.)

Amennyiben postán szeretnéd feladni, kérjük, ezt a szándékodat jelezd külön az e-mailben! Fontos tudnod még, hogy a postai cím nem egyezik meg a személyes átvétel címével, és a csomagok legkésőbbi beérkezésének határideje: 2021. december 15., szerda, 16:00.

Előre is hálásan köszönjük a segítségeteket. Örömöt hoztok sok nélkülöző gyerek karácsonyába.

 

Borítókép - Fotó: Dreamstime.com
Advent
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás