2021. 11. 17.

“Kelj fel és járj!” – imaestet szervez a 777 és a Szent István Bazilika

Másfél éves szünetet követően ismételten programot szervez a 777 csapata: november 20-án, szombaton este a Szent István Bazilikával együttműködve szentségimádással egybekötött imaestet tartunk.

2020 márciusa után újra rendezvényt szervez – társrendezőként – a 777 csapata! Az elmúlt másfél évben a pandémia okozta helyzet nem tette lehetővé, hogy személyesen is találkozzunk veletek , de most szombaton – a járványügyi rendelkezéseket tiszteletben tartva – egy különleges imaestre szeretnénk titeket szeretettel meghívni.

“Kelj fel és járj!” – ez a címe annak a szentségimádással egybekötött estének, amely november 20-án, este 19 óra 30 perckor kezdődik a gyönyörű Szent István Bazilikában. Az a célunk, hogy egy igazán felemelő és lélekben gazdagító estet tölthessünk el együtt, imádkozva és elmélkedve életünkön, a kihívásainkon – és hálát adva a rengeteg ajándékért, amelyben részesülünk. A kapunyitást követően Mohos Gábor püspök atya – a Bazilika nemrég kinevezett plébánosa – köszönt bennünket, majd Hodász András atya tart elmélkedést. Ezt követően lehetőség lesz arra, hogy letedd azokat a nehézségeket, amelyekkel küzdesz és hálát adjál azokért a kegyelmekért, amelyeket nap mint nap átélsz. Szó szerint kiírhatod magadból, ami benned van! Terveink szerint több mint egy tucat pap lesz jelen az imaesten, akikhez egész este oda lehet menni a szentgyónást elvégezni: nem számít, hogy mikor voltál utoljára, szeretettel várnak a kihelyezett székeknél.

A szentségimádás lesz az este legfelemelőbb része, hiszen Jézust dicsőítve lehetünk együtt. A zenei szolgálatot Csiszér Lászlónak és társainak köszönhetjük, akik a 777 közösségi oldalait követők kéréseit is teljesítik a daloknál. Külön figyelyni fogunk arra is, hogy hogy csendes percek is legyenek, amikor igazán el lehet mélyülni az imában.

hirdetés

Az imaest 21 óra 30 percig tart, a részvétel természetesen ingyenes, azonban a maszkviselés kötelező, illetve fertőtlenítőket is kihelyezünk. Terveink szerint élő online közvetítés is lesz, azonban ez nem helyettesítheti a személyes élményt, ezért örömmel hívunk Téged szombat estére a Szent István Bazilikába!

További részletek a hivatalos Facebook-eseménynél!

Szeretettel:

a 777 csapata

 

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás