2021. 10. 19.

Mitől félsz? Mondd el neki!

A félelem gyakran teljesen elgyengít minket, ha hagyjuk – de Isten szavával ellenállhatunk! A YouVersion nevű bibliaolvasó alkalmazásban olvastam a következő sorokat, nekem reményt adtak – remélem neked is fognak! 

Úgy gondolom, Jézus ma valami egészen különleges mondanivalót tartogat számodra. Íme:

„Ma szép napunk van. Ha nem vagy jól, az amiatt van, amit magadba zársz, és nem mondasz el nekem. Vedd csak fontolóra: Még ma is uralkodom, mégpedig a világegyetemen! Jézus vagyok és Isten jobbján állok. Szentlélek is vagyok, a vigasztalód.

Hőn szeretett gyermekem, nagyon értékes vagy számomra. Mindent javadra fordítok. 

Tárd elém imában félelmeidet és aggodalmaidat! Ne engedd, hogy problémáid leverjenek, tedd őket imáid tárgyává!

Ne hordozd őket többé, hanem hozd ide elém!

Keress engem, Testvérem, és én hagyni fogom, hogy rám találj (lásd Jeremiás 29:13)! Jöjj, ülj csak ide lábaimhoz! Hagyd a csudába a körülményeket! ÉN VAGYOK a nevem! Én magam vagyok mindaz, amire csak szükséged van. Én vagyok a békesség. Én vagyok az élet, a bőséges élet, ami után sóvárogsz. Én vagyok a boldogság, amit keresel. Én magam vagyok mindaz, amire csak szükséged van.

Jöjj, itt vagyok!”

Ha ez megérintett téged, és vágysz Jézus hívására válaszolni, imádkozz velem: 

„Uram, itt vagyok, válaszolok hívásodra. Nem akarom többé megtartani magamnak érzelmeimet. Reád bízom félelmeimet, kudarcaimat, aggodalmaimat és feszültségeimet. Mindent neked adok. Igen, végy magadhoz mindent, Uram! Jöjj segítségemre, Jézus! Köszönöm támaszod, köszönöm szereteted. Ámen.”

 

Forrás: YouVersion

Borítókép - Fotó: Dreamstime.com
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás