2021. 09. 10.

„A mi hitünk nem akar ártani senkinek” – Ákos

Pénteken este a Papp László Budapest Sportarénában rendezték az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ifjúsági estjét, a Forráspontot, előtte pedig Ákos koncertnek adott otthont az aréna. A dalszerző megható tanúságtétellel köszöntötte a résztvevőket, amelyet most szemlézünk.

Érdeklődők ezrei voltak már a program elején, így a bejutás is kicsit lassabban ment a Papp László Budapest Sportarénába, de megérte a várakozás, ugyanis egy lélekemelő estét tölthettünk együtt az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ifjúsági napján, amely Ákos koncerttel kezdődött.

„Nagyon jó, hogy ennyien együtt lehetünk, nagyon jó, hogy egy célért gyűlhettünk össze. Megköszönöm Neked, hogy itt lehetek. Remélem, hogy sokunk szózata szól ma az ég felé. Én mindenesetre nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek veletek együtt ebben a szép csarnokban. Együtt olyan emberekkel, akik egy dologra gondolnak a mai estén, egy dolgot ünneplünk. Mondjuk el, hogy a mi hitünk nem akar ártani senkinek. Erősítsük magunkban ezt a tudatot” – mondta Ákos.

„A mi hitünk nagy ünnepe, a keresztény, ezen belül a katolikusok nagy találkozója nem akar rosszat senkinek. Ennek a találkozónak az ifjúsági napja biztosan nem árt senkinek.

hirdetés

Imádkozzunk azokért, akik azt hiszik, hogy ellenünk kell küzdeniük.

Imádkozzunk önmagunkért és egymásért, és leginkább szeressük egymást és őket is. Mert ha az Isten megsegít, akkor még nagyon sokáig fogunk egy hazában élni. Reméljük, egyszer igaz lesz ennek a dalnak a szövege is, hogy visszatérünk a régi törvényhez, az égi törvényhez.”

Ezt követően csendült fel Ákos „Új törvény” c. száma. Az alábbi linken nézhető vissza a teljes Forráspont, amelyen dicsőítések és tanúságtételek adtak lelki töltet a mindennapokra.

Borítókép - Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás