2021. 09. 03.

Isteni kegyelemként éli meg Rúzsa Magdi, hogy hármas ikrekkel várandós

A kiváló énekesnő és férje nemrégiben úgy döntöttek, hogy elérkezett az ideje a családalapításnak. Legnagyobb megdöbbenésükre azonban nem egy, nem kettő, hanem három baba látszódott az ultrahangos vizsgálaton. Az énekesnő mindezért Istennek adott hálát, és mindenkit arra kér, hogy imádkozzanak a babák egészségéért.

A kockázatok miatt a tizenkettedik hétig várt Rúzsa Magdi és férje, hogy bejelentse: hármas ikreket várnak. Bár az énekesnő családjában nem ez az első ikerterhesség, a természetes úton megfogant babák így is meglepetést okoztak nekik. 

„Az orvosom csak ennyit kérdezett:
-Felkészültél?
-Mire? Mire?
-Ketten vannak – nevetett.
A szemem sem rebbent, tudtam, hogy nem csak egy kicsi szív dobog bennem, pár nappal korábban mondtam is a manageremnek. Éreztem. Tudtam. És akkor jött a meglepetés mindannyiunk számára. Nem ketten vannak, hanem hárman”
– írta az énekesnő Facebook-oldalán. 

A Czeizel Intézetben történt tegnapi vizsgálat kimutatta, hogy a gyermekek egészségesen fejlődnek, így az énekesnő már bátran mert nyilatkozni a sajtónak, közben pedig hitéről is tanúságot tett. 

„Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, hogy milyen Isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Vajon mit láthattak bennünk ott fönt, hogy így döntöttek. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik. (Persze a családunkban már többen indultak el odaföntről párban.)

Úgy érzem magam, mintha valamiért olyan ajándékot kaptunk volna a Jóistentől, amit csak kevesen kapnak.

Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét. Ami most bennem és velünk történik, az a valódi csoda” – írta az énekesnő. 

Azonban egy nem mindennapi várandósság esetében sokkal körültekintőbbnek kell lenni, a kockázat is magasabb. A vizsgálatok rendszeresebbek, az énekesnő pedig úgy nyilatkozott, hogy várandósságának utolsó hónapjait kórházban fogja tölteni a gyermekek biztonsága érdekében. Ugyanakkor arra kért mindenkit, hogy mondjanak el néha egy-egy imát azért, hogy mindenki egészséges legyen. 

„Bízom a Jóistenben, hogy minden rendben lesz. Imádkozzatok értünk és az egészségünkért.”

Forrás: Facebook

Borítókép: Youtube
Szemle Tanúságtétel
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Zoltán 2021. 09. 07. 13:55

    Mindig felmerül bennem a kérdés, ha ilyet hallok. Ha az az isteni kegyelem, hogy valaki várandós lesz, akkor mindazok akik viszont elvetélnek, vagy meg sem fogan a gyermekük, pedig nagyon szeretnék, őket akkor ezzel a logikával Isten kizárja a kegyelméből és szeretetéből?