2021. 08. 26.

“100 szóban a hitem” – Király Eszter

Minden reményünket felülmúlóan sok tanúságtétel érkezett a 777 “Száz szóban a hitem” felhívására. Arra kértünk Titeket, hogy különleges módon tegyetek tanúságot a hitetekről: száz szóban leírni valami nagyon bensőséges dolgot egyáltalán nem könnyű. Az elkövetkező időszakban terveink szerint minden nap egy – száz szavas – olvasói tanúságtételt teszünk közzé, először Király Eszterét.

100 szóban a hitem – Király Eszter

“Évekbe, kudarcokba, rettentő pazarlásokba telik, mire egy újabb apró töredékét képes vagyok elhinni annak, amit hinni szeretnéd Rólad.
Önerőből a szeretet valami belterjes ragacs, a Te erődből tiszta víz, mégis elkerüllek, menekülök, mert még jobban vágyom arra, hogy Te nyúlj értem, mint hogy Veled legyek.
Vágyom a szeretetre, de félek az igazságtól.
A hitem nem a Veled való kapcsolatom, hanem apropó arra, hogy szerepeljek – napfényes beszéddel tudok szólni Rólad -, azért dicsérlek, hogy engem dicsérjenek utána.
A hitem infantilisebb, mint egy lemosható csillámtetkó, de ez mindenem. Jó viselni: Tőled van.
A hitem talán csak annyi, hogy ezt néha meg tudom köszönni.”

hirdetés

100 szóban a hitem – a 777 új kezdeményezése arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy nem csak az ismert emberek tanúságtételeire van szükségünk, hanem a “közülünk”valók, a buszon-metrón velünk utazó, a templomban mellettünk ülőére is. Erősítsük meg egymást, hogy nem vagyunk egyedül, hogy hiába botladozunk, de van egy kapaszkodónk, egy iránytűnk, amely a segítségünk. Ez a hitünk, amely a legszemélyesebb közügy. Várjuk írásaitokat a szerkesztoseg@777blog.hu címre!

100 szóban a hitem
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás