2021. 08. 11.

Isten jelenlétének megtapasztalásáról énekel Lauren Daigle új számában

Egészen intim hitéleti számmal jelentkezett a nemzetközileg elismert kétszeres Grammy-díjas keresztény énekesnő. Lauren Daigle új számában arról énekel, hogyan éli meg azt, ha Isten jelenlétében lehet.

Korábban csak koncerteken csendült fel Lauren Daigle Tremble című száma, mely egy egészen intim élményt zenésít meg: Lauren arról énekel, hogyan éli meg Isten jelenlétét. 

„Nem fogok reszketni más név miatt/ Szívem más uralkodó előtt nem hódol/ Nem hajlok meg más trón előtt/ Más otthonban nem nyugszik a szívem/ Ne emeljenek ezek a kezek más koronát/ Ne hulljanak e térdek más földre/ Merítsenek ezek a szemek abból az aranyból, amely nem fog ragyogni/ Ezt az életet vízből borrá változtatod.” – hallható az első versszakban. 

A refrén pedig gyönyörűen zengi, mi történik az énekesnővel Isten jelenlétében: 

hirdetés

„Reszketek/ reszketek Uram/ Jelenlétedben”

A dalt hallva nincs kétségünk afelől, milyen az igazi öröm és imádat Isten jelenlétében. Lauren dalszövege összeköti a Földet a Mennyel, hiszen énekel arról is, hogyan tapasztalja meg a teremtett világban Isten jelenlétét, és hogyan csodálkozik rá az Alkotóra a természetben.

Bár a dallal már évek óta találkozhattak azok, akik látogatják az előadó koncertjeit, Lauren úgy fogalmazott, most jött el az ideje annak, hogy a szélesebb nyilvánossággal is megossza ezt a számot. 

„Mindig is különleges kapcsolat fűzött ehhez a dalhoz és nagy örömmel láttam a közönség reakcióját rá minden este. Alig várom, hogy idén ősszel újra előadhassam!” – írta az énekesnő közleményében. 

 

Videók Zenék
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás