2021. 07. 27.

Ne félj a kudarctól!

Allyson Rowe Schaffer korábbi szépségkirálynő Isten szolgálatának szenteli az életét. Az evangélium terjesztésében a közösségi médiára is nagyban támaszkodik: határozott, rendíthetetlen nő benyomását kelti buzdító bejegyzéseiben. Legújabb rövid írásában azonban beismeri, sokszor őt is kétségek gyötrik: a kudarctól való félelem őt is megzavarja. Rövid írásával minket is arra bátorít, hogy a félelmeink ne akadályozzanak abban, hogy azt tegyük, amire Isten hívott.

„Bízd az Úrra dolgaidat, akkor teljesülnek szándékaid.” (Példa 16:3)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem néha elönt a félelem, hogy olyat tegyek, amire tudom, hogy Isten hívott, mert félek a kudarctól. Nem akarom Istent cserben hagyni. (Egy kicsit perfekcionista vagyok.)

hirdetés

Néha mindannyian, büszkeséggel telve, arra törekszünk, hogy tökéletesek legyünk – de hiszen akkor ez már rólunk szól, és nem Róla!

Isten emlékeztetett arra, hogy Ő hívott el engem a feladatomra, és végig is vezet rajta! Állandóan erről prédikálok, de néha én is elveszítem a fonalat. Isten nem adja meg nekünk a kirakós összes darabkáját, mert azt szeretné, ha mozgásba lendülnénk. Nem tudja irányítani azokat a lépéseket, amelyeket nem is tettünk meg. Az életednek ez a következő fejezete arról fog szólni, hogy menj mélyebbreerősödj meg, és építkezz még magasabbra, mint korábban. Ehhez azonban szükség lesz összpontosításra, hitre és tettekre. Álmodozhatunk egész nap, de ha nem cselekedjük azt, amire Isten hívott, akkor az csak egy elképzelés marad. Isten adja nekünk ezeket az elképzeléseket azért, hogy életre hívja azokat!

Borítókép: Unsplash
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás