2021. 07. 07.

Egy biztató szó szingli férfiaknak

Emily Wilson katolikus előadó, író, akinek küldetése a fiatal lányok missziója. Legújabb Facebook-posztjában azonban nem a lányokhoz, hanem a férfiakhoz szólt, és egy nagyon fontos üzenetet osztott meg velük.

Pár napja egy esküvőn jártunk, ahol egész este mosolyogtam, mert azon gondolkoztam: csak azért vagyunk itt mindannyian, mert a vőlegény kockáztatott. Minden itt kezdődött el. Pár évvel ezelőtt a menyasszony elmesélte nekem, hogy egy ismerőse felvette vele a kapcsolatot, mivel tudta, hogy egy időben fognak New Yorkba látogatni, így megkérdezte, össze tudnának-e futni, míg mind a ketten ott vannak. Emlékszem, arra gondoltam… mennyire szuper! Ezt bevállalta! Pár évvel később pedig itt vagyunk – a menyasszony pedig ragyogó és jókedvű. 

A randevúzás kihívást jelenthet ezekben a napokban, férfiak és nők egyaránt felelősek lehetnek azért az őrületért és kavarodásért, ami van. De az e-mailem postaládája tele van olyan nőktől érkezett üzenetekkel, akik készen állnak egy olyan férfira, aki kész randizni. Csak el kell hívni őket. 

Ezért ma csak bátorítani szeretnélek téged, hogy vállald be. 

Hívd el randizni!

hirdetés

Hívd fel telefonon!

Vállald a kockázatot!

Lehet nemet fog mondani – rendben van.

De lehet igent mond és pár évvel később együtt fogtok táncolni majd a csillagok alatt, körülvéve a szeretteitekkel – és mindez úgy kezdődik, hogy te kockázatot vállalsz. Sosem tudhatod. Erre a fotóra nézve mondom, hogy ez megér egy próbát!

Borítókép: Unsplash
Segítő tippek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás