2021. 05. 18.

Partner nélkül maradt volna a bálon a fiatal mozgássérült lány – egy ifjú lovag a megmentésére sietett

A fiatal 17 éves Carson Preece önzetlenségének köszönhetően nem maradt partner nélkül szalagavató bálján a 16 éves Izzie, aki kerekesszékben éli az életét. 

A 17 éves amerikai diák, Carson Preece felajánlotta a 16 éves Isabelle-nek, hogy elkíséri szalagavató báljára, mivel egy betegség miatt a partnere lemondta az eseményt – számolt be róla a The Epoch Times.

Isabelle szalagavatójáról édesanyja egy Facebook-posztban számolt be, melyben arról érdeklődött, hogy akad-e olyan fiatal férfi, aki elkísérné lányát a speciális igényű fiataloknak tartott bálba, mivel Izzie partnere lebetegedett. 

Carson édesanyja, Trina Preece olvasta a posztot és könnyekig hatódva ült a nappaliban, amikor fia besétált. Carson megkérdezte, hogy mi az oka a megindulásának. Amikor Trina felolvasta neki Isabelle édesanyjának kérését, a fiatal fiú azonnal kijelentette, hogy ő lesz Isabelle partnere. 

hirdetés

Bár Isabelle semmilyen módon nem tud kommunikálni, Trina azt írta, amikor beszámolt oldalán az eseményről, hogy a lány szemei valósággal ragyogtak a boldogságtól. Isabelle-t végül a bál királynőjének is megválasztották, Carson pedig megígérte, hogy máskor is számíthatnak rá. 

„Ez csak egy történet egy fiúról, akit szerencsés vagyok, hogy a fiamnak hívhatok. Arra ösztönöz, hogy én is jobb ember legyek és jobban cselekedjek!” – írta Trina Preece hatalmas büszkeséggel. 

A történetet azóta több újság is megírta, Trina posztját pedig majdnem ötvenezren osztották meg. 

Borítókép: Tina Huff Preece/Facebook
Nagyvilág
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás