2021. 05. 11.

Négyévesen találkozott először pornográfiával, a kereszténység teljesen átformálta az ex-pornósztárt

Nem tudta milyen a feltétel nélküli szeretet, csak a bántalmazást ismerte Alia, akit egy korábbi ,,szerelme” használt fel arra, hogy a testével pénzt gyűjtsön neki. Azonban Isten átformálta az életét és megszabadította a pornótól, a történetével pedig számtalan lánynak adott már erőt, hogy van kiút ebből a mérgező iparágból.

Alia négyévesen találkozott először a pornófilmekkel édesanyja élettársa révén, aki akkoriban évekig szexuálisan bántalmazta – ezt Brittni De La Mora Let’s Talk Purity című podcast-csatornáján mesélte el. De La Mora szintén ex-pornósztár, az ő felkavaró történetéről korábban már beszámoltunk oldalunkon; férjével egy közös podcast-csatornán beszélnek arról, hogy a szexuális tisztaság mennyire fontos minden egyes élethelyzetben. 

Ebben a legújabb adásban Alia mesélte el a vele történteket. „Bár azt szerették volna elhitetni velem, hogy ez az igazi kapcsolat, ez a szerelem, én tudtam, hogy amit látok, azt nem kéne látnom.” Alia úgy fogalmazott, hogy amikor bántalmazója megmutatta neki a pornófilmeket, a lelke tudta, hogy ezt nem kéne látnia. Végül mégis kialakult egy hamis kép benne a szeretetről és a szerelemről, mely a további életére is hatással volt. Ugyancsak egy szerelmi kapcsolatnak köszönhetően sztriptíztáncos lett belőle, amint betöltötte a tizennyolcadik életévét. 

„Amikor pár nappal a tizennyolcadik szülinapom után elvitt a barátom egy sztriptízbárba és azt mondta, hogy mostantól itt fogsz dolgozni és ezzel fogsz pénzt keresni nekem, akkor ez az egész tökéletesen egyértelmű volt számomra is. Semmi átlagon felüli nem volt benne, sőt, valahol mindig is tudtam, hogy a sztriptíz és a pornó lesz az, amiben sikeres leszek majd” – mondta Alia. 

Azonban egy évvel később kisbabája született és Alia már nem tudta az esti műszakokat vállalni. Ekkor jött a „modellkedés” lehetősége, amiről elég hamar kiderült, hogy valójában pornófilmet jelent. Bár megígérték neki, hogy semmit nem kell tennie, ami számára kellemetlen, elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ha bármire is nemet mond, azzal a megélhetését kockáztatja. Ügynökei állandóan érzelmileg zsarolták és manipulálták, úgy érezte, nem tud kitörni ebből a körből. 

hirdetés

A nagy áttörés 2012-ben következett be húsvétkor, amikor egy barátnője, aki korábban már kilépett a pornóiparból, elvitte templomba. „Ez volt az első alkalom, amikor igazán összetörtnek éreztem magam, ugyanakkor biztonságban is, egy olyan közegben, ahol ezt nyugodtan fel tudtam fedni mások előtt is” – emlékezett vissza. Bár az első alkalmon semmi látványos változás nem történt, Alia mégis újra és újra elment a templomba, saját bevallása szerint a lelkészek miatt, akik hatalmas szeretettel fordultak felé, rendszeresen elhívták, hogy velük vacsorázzon. 

Bár járt templomba, a pornóval még nem tudott felhagyni. Egy közönségtalálkozón azonban egy fiatal fiú váratlan kérdéssel fordult felé: „Megkérdezte, hogy imádkozhat-e értem.” Imája végén a fiú egy próféciát mondott neki, mely arról szólt, hogy sok lányt fog megérinteni a történetével. Alia nem vette komolyan a történteket, ezek a szavak évekkel később nyertek számára igazán értelmet. 

Sok évnyi küzdelem után Alia végül belátta, hogy a pornó nem adott neki semmit. Olyan régóta volt benne az iparban, hogy világosan látta a rengeteg hazugságot is. Egy közbenjáró ima teljesen megváltoztatta végül, szinte fizikailag érezte, hogy Isten kegyelme átmossa és azt mondja neki, hogy minden, amit keresett, az összes válasz megtalálható a Bibliában.

Attól a naptól fogva tudta, hogy ez az igazság. 

Alia három és fél éve hagyta ott a pornóipart, és történetével számtalanszor tett már tanúságot Krisztus szeretetéről mások előtt. A teljes beszélgetést az alábbi videóban lehet meghallgatni:

 

 

Borítókép: YouTube
Tanúságtétel
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás