2021. 05. 06.

„Rajtad is múlik!” – Ezt a videót látnod kell!

Ha azt mondjuk: Nagymaros, akkor a katolikusok körében biztos sokaknak a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó jut az eszébe. Bár a pandémia miatt idén is online térben rendezik a nagy múltú ifjúsági alkalmat, az esemény beharangozó videója nagyon figyelemfelkeltő lett, ami segíthet abban, hogy még többen kapjanak kedvet „Nagymaroshoz”.

„Milyen lenne egy film rendező nélkül? Egy ház tervező nélkül? Vagy egy hajó kormányos nélkül?” – ezeket a kérdéseket veti fel a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó promóvideója. Első ránézésre talán kevesen gondolnák, hogy egy katolikus ifjúsági találkozó kedvcsinálóját nézik, de az ötletes és kreatív alkotás nagyon fiatalosra és figyelemfelkeltőre sikerült.

A májusi találkozó üzenete, hogy „Rajtad is múlik!”, ami nagyon aktuális kérdésekre hívja fel a figyelmünket. Hajlamosak vagyunk sokat panaszkodni, pedig rajtunk is múlik, hogy merre halad a világ, hogy miképpen figyelünk környezetünkre, embertársainkra, hogy milyen lesz a kapcsolatunk Istennel.

„Cselekedj úgy, mintha minden rajtad múlna, és közben ápold az örömöt, a derűt, és azt a tudást, hogy hála az égnek ez nem így van…”

– szerepel a videóban Pál Feri atya gondolata.

hirdetés

A májusi Nagymarosi Ifjúsági Találkozón többek között Böjte Csaba testvér segít minket eligazodni abban a kérdésben, hogy miként legyünk bátor alakítói a saját életünknek.

Az előadást és a nap további programjait a találkozó YouTube-csatornáján és egy Zoom-felületen követhetik majd az érdeklődők. A Zoomon tartott fakultációk előzetes regisztrációhoz kötöttek, ennek részleteit hamarosan közzéteszik a szervezők az esemény honlapján.

Aki pedig még esetleg nem kapott kedvet a részvételhez, tekintse meg az alábbi videót!

Forrás: nagymaros.katolikus.hu

Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás