2021. 03. 25.

Heteroszexuális jogvédő mozgalmat indít az amerikai rapper

Az amerikai rapper, Lil Mama bejelentette, „heteroszexuális jogvédő mozgalmat” indít, hogy tiltakozzon az LGBTQ zaklatások ellen – írja a Breitbart.

„Elindítok egy heteroszexuális jogvédő mozgalmat” – jelentette be Instagram-oldalán a 31 éves rapper. 

„Ti mind olyan keményen dolgoztok azon, hogy tiszteljenek titeket, de NÉHÁNYAN KÖZÜLETEK, NEM MINDENKI, örömüket lelik abban, hogy másokat terrorizálnak azért, mert van véleményük, vagy azért, ahogyan öltözködnek, hordják a hajukat, sminkelnek, stb.” – írta.

„Rengetegen félnek elmondani az őszinte véleményüket, mert ha megteszik, akkor az LGBTQ közösség azt fogja hallani, amit akarnak, kiemelnek mondatokat a szövegkörnyezetükből” – tette hozzá. 

Az énekesnő kiemelte, hogy nincsen problémája a melegekkel, de úgy érzi, kötelessége felszólalni ebben az ügyben. 

hirdetés

„Úgy gondolom, senkinek sem kell bizonygatnom, hogy mennyire sok, számomra kedves ember tagja az LGBTQ+ közösségnek” – szögezte le. „Amikor megszólalok, akkor nem áll szándékomban bántani senkit. Egyszerűen a saját igazságomat mondom ki, ahogyan ti is.”

Lil’Mama régóta hangos ellenzője a gyermekeken végzett nemváltoztató műtéteknek. Két hete megosztott egy bejegyzést Twitteren, melyben kifejtette, hogy a gyermekek nem érettek arra, hogy ilyen végleges kérdésekben döntést hozzanak. 

„Tehát a gyerekek túl fiatalok ahhoz, hogy cigizzenek; túl fiatalok ahhoz, hogy alkoholt igyanak; túl fiatalok, hogy jogosítványt szerezzenek; túl fiatalok ahhoz, hogy klubokba járjanak;

túl fiatalok a szerencsejátékhoz; túl fiatalok ahhoz, hogy kocsit béreljenek; de elég idősek ahhoz, hogy levágják a nemi szerveiket vagy/és “megváltoztassák” a nemüket?

Ez őrület, Amerika!” – volt olvasható a bejegyzésben. 

Borítókép: Hutchinsphoto | Dreamstime.com
Hírek
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Zoltán 2021. 03. 29. 17:33

    Ha ezt egy fehér férfi mondaná, már széttépte volna a liberális média. De így, hogy egy színesbőrű nő, már nehezebben tudják támadni.