2021. 02. 28.

„Negyven után kezdtem látni a lényeget” – Malek Andrea

Megtéréséről mesélt Malek Andrea színész- és énekesnő az MTVA „Isten kezében” c. adásában. Elmondta, hogy nagy szerepe volt ebben a gospelnek és a Jáger Bandival közös munkájuknak is. A legjobb gondolatokat szemlézzük.

Malek Andrea tavaly nyerte el zenésztársával, Jáger Bandival „Kegyelmed oly nagy” c. közös számukkal a keresztény könnyűzenei Szikra-díjat a legjobb dicsőítő dal kategóriában. Kettejük közös munkája már több évre tekint vissza.

„Most már öt év távlatából egyértelmű, hogy Isten keze volt, hogy mi találkozzunk. Mert akkor nem jutottunk volna el a gospelig, valószínűleg Andi sem került volna közelebb Istenhez. Úgyhogy kellett ez a találkozás mindenképpen” – árulta el a közös munka kezdetéről Bandi, aki zeneszerző és zongorista is.

Andi a beszélgetésben elmondta, hogy hosszú utat járt be, mire találkozott Istennel, de egy szép folyamat volt ez az életében.

hirdetés

„Az, hogy Isten létezik, az nem volt kérdés soha.

Azt azonnal érzi az ember a zenéből és mindenből. Ez nekem nem volt távoli. Csak az volt nehéz, az tartott sokáig, amíg elfogadtam, hogy én is egy olyan ember vagyok, akit lehet szeretni. Ha valaki pedig szeret, akkor Ő biztosan, így ahogy vagyok és türelmes velem. Nem emlékszem, hogy bármikor megérintett volna ennyire egy ember által, hogy Jézus egy élő személy, egészen addig, amíg Bandival nem találkoztam. Ez öt évvel ezelőtt történt” – mondta megtéréséről Malek Andrea.

Az énekesnő hozzátette, hogy érezte, hogy jön egy erős változás az életében, de akkor még nem látta, hogy milyen úton kell haladnia. Azonban eljött a pillanat, amikor kiderült számára, merre kell mennie.

„Olyan mintha valakinek életemben először hallottam volna a hangját, aki megfogta a kezemet és megmutatta, hogy merre menjek. Átvitt engem egy másik világba. Kijöttem abból a szobából, ahol csak falak vannak és nincsen se ajtó, se ablak. (…) Egy alapbékesség, ami korábban nem volt bennem, az megszületett ennek hatására.”

A hit fontosságáról is őszintén beszélt az interjúban az énekesnő.

„Ha tudná a világ, hogy ez mennyire jó dolog, akkor futva rohanna. De nem tudja, mert ez nem jut el hozzá. Talán én is azért ülök itt, hogy a saját életemmel fel tudjam mutatni,

az a legnagyobb dolog, hogy az embernek van reménysége.”

A teljes adás ezen a linken nézhető vissza.

Forrás: mediaklikk.hu

Borítókép - Fotó: Youtube / Malek Andrea Official
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás