2021. 02. 12.

Megőrzöl teljes békében

Sokszor lehetetlennek látszik, hogy megmaradjon a békességünk, pedig nem függ a körülményektől: csak Jézusra kell néznünk és Benne bíznunk – erre bátorít Révész Szilvi író, kommunikációs szakember a bejegyzésében. 

Teljes béke a nehézségek között. Teljes, hiánytalan, egy mélységesen mély békesség. A Shalom teljessége, amiből semmi se hiányzik.

Ez a béke nem a külső körülmények függvénye, ez Isten ajándéka, a Lélek gyümölcse, amely megmarad a vihar kellős közepén, a megpróbáltatások között, a reménytelen helyzetekben is. Ez egy természetfölötti béke, amely nem a természetes síkon történt dolgokra rezonál. Istenre rezonál. Istenben bízik. Istenre néz – ha összeborulni látszanak a dolgok, ha rosszak a leletek, ha rosszak a kilátások, ha nincsenek kilátások.

hirdetés

Amikor képesek vagyunk Jézussal tartani a szemkontaktust, mindegy milyen ijesztőek a hullámok a lábunk alatt.

Akkor kezdünk süllyedni, ha levesszük a szemünket róla.

Bizalom. Bizalom Jézusban. Benne, aki eddig is megsegített. Benne, aki soha nem változik, ma is ugyanaz. Benne, aki minden szükségessel bír ahhoz, hogy megtartson most is, ma is. Teljes , hiánytalan, isteni békességben.

Bízz az Úrban abban, ami most félelmetesnek, kilátástalannak, reménytelennek látszik! Jézusra fókuszálj, Ő maga a békesség!

 

Forrás: Révész Szilvi Facebook 

Borítókép - Fotó: Theodor Bunica | Dreamstime.com
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás