2021. 02. 09.

Megrendítő reklámot készített a Toyota az élet értékéről

Az élet értékét ünnepli a Toyota új reklámja, melyet az amerikai Super Bowl alkalmából forgattak, és főszereplője a paralimpikon Jessica Long.

Megható reklámot készített a Toyota, melynek főszereplőjévé Jessica Long paralimpikont választották. Az orosz születésű lányt betegsége ellenére fogadták örökbe amerikai szülei, akik tudták, hogy hamarosan amputálni kell a gyermek alsó lábszárait. A reklám egy határozott kiállás az élet értéke mellett. A videóban Long örökbefogadó édesanyjának a szájából elhangzik:

„Lehet, hogy nem lesz egyszerű az élete, de csodálatos lesz!”

Jessica Tatiana Long Oroszországban született, amerikai örökbe fogadó szülei 13 hónaposan adoptálták. Egy születési rendellenesség miatt 18 hónaposan mind a két alsó lábszárát amputálni kellett. A fiatal lányt ez nem állította meg, számtalan sportban kipróbálta magát a gimnasztikától elkezdve a hegymászáson át, míg végül megállapodott az úszás mellett. Számtalan világrekordot felállított már, részt vett négyszer is a paralimpiai játékokon, melyeken 23 érmet nyert – köztük 13 aranyat – és ezzel minden idők legsikeresebb paralimpikonja lett. 

hirdetés

A Toyota reklámját a következő hitvallással zárja: „Hiszünk abban, hogy reménység és erő lakozik mindannyiunkban.”

Borítókép: YouTube
Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás