2021. 02. 08.

“Isten öleljen magához” – így búcsúzik hittanára Siklósi Örstől

Az egész országot megrázta Siklósi Örs halála, aki fájdalmasan fiatalon, 29 évesen hunyt el leukémiában. Örs az AWS tagjaihoz hasonlóan katolikus gimnáziumba járt, a budakeszi Prohászka Ottokár Gimnáziumba. Az iskola közösségi oldalán Bilik János hittanár személyes hangvételű sorokkal búcsúzott korábbi tanítványától.

Siklósi Örstől így búcsúzott volt iskolája és hittanára:

“Szomorú hírt kell közzétennünk: iskolánk volt diákja, volt kolléganőnk fia súlyos betegsége után már a mennyei Atyához tért. Imádkozzunk együtt, hogy fogadja be örömébe Atyánk, és adjon vigasztalást mindazoknak, aki szerették és most gyászolják.

Hittanára, Bilik tanár úr így búcsúzott tőle:
“Mély megdöbbenéssel olvastam a szomorú hírt, hogy iskolánk egykori diákja, Siklósi Örs, az AWS zenekar frontembere, súlyos betegség után hazatért a Mennyei Hazába. Mostantól az égi zenekart erősíti, ott, ahol már nincs betegség, nincs fájdalom és szenvedés.

hirdetés

Emlékszem az első iskolai fellépésekre, arra az impulzív, mindig mosolygó, szőke, mosolygós fiúra, aki tele volt élettel. Azóta, hogy leérettségizett sok minden történt vele, siker, hírnév, de most is csak az a mosolygós fiú maradt, aki mindig az élet szeretetét hirdette.

Kedves Örs! Isten öleljen magához, és hangozzék el számodra a várt mondat: “Jól van, te hűséges, derék szolga. Minthogy a kevésben hű voltál, sokat bízok rád: menj be urad örömébe!” Mt 25,21″
Bilik János hittanár

Szomorú hírt kell közzétennünk: iskolánk volt diákja, volt kolléganőnk fia súlyos betegsége után már a mennyei Atyához…

Közzétette: Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium hivatalos oldala – 2021. február 6., szombat

 

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás