2021. 01. 22.

Plébánosból influenszer – így evangelizál Zsolt atya a TikTokon

A tinik legkedveltebb új alkalmazásán posztol rövid videókat Kiss Zsolt, püspökladányi plébános. A bejegyzésekben közvetlen hangnemben, őszintén beszél a megtérésről, a keresztvetésről, vagy éppen az imádságról. A követői száma megközelíti a százezret.

Zsolt atya 2020 májusában indította el TikTok-csatornáját, és azóta már 432 videót tett közzé – írja a Metropol. Sok pozitív példát is látott már korábban a felületen, de a végső lökést hittanos tanítványai adták meg neki, akik „unszolták” az alkalmazás használatára. 

@zsolt_atya

#joklegyetek #zsoltatya #megtérés

♬ eredeti hang – Zsolt Kiss

hirdetés

Az atyának jelenleg nyolcvannégyezer követője van, és a videóit majdnem másfél millióan kedvelték. 

Fotó: TikTok

„A vicces sztorik első része már több mint 1 millió megtekintéssel büszkélkedhet. Rájöttem, hogy nem hétköznapi tanításra vágynak a nézők, igazságokat kell átadni meglepő, megjegyezhető, vagy hétköznapi formában. S így beszéltem a gyónásról mosogatás közben, vagy a kimosott pénzzel arról, hogy „ne adjuk fel”!” – nyilatkozta az atya a Metropolnak.

A videók alatt többséget élveznek a pozitív kommentek, de Zsolt atya nem sajnálja az idejét arra sem, hogy a negatív hozzászólásokra reagáljon. Több videójának a nézői kérdések szolgálnak alapul. 

 

Forrás: metropol.hu

@zsolt_atya

Válasz @bertalan_barnabas1 részére#joklegyetek #zsoltatya #megtérés

♬ eredeti hang – Zsolt Kiss

Evangelizáció
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás