2021. 01. 20.

Bibliaolvasó podcast lett az első a toplistán

Bibliaolvasó podcast lett a legnépszerűbb az Apple oldalán – számolt be a Mandiner. A műsor a New York Times adásait is megelőzte: eszerint az emberek továbbra is éhesek az igére! 

A katolikus Ascension Presents nevű csoport „The Biblie in a Year” („A Biblia egy év alatt”) című podcastje mainstream show műsorokat körözött le, így az első helyre kerülve a toplistán. A podcastet Mike Schmitz katolikus pap vezeti, aki a helyi közösségében a ifjúsági lelkészként dolgozik.

A szerzetes a Bibliát olvasva ad teológiai és történelmi magyarázatokat.

A podcast részei 25 percesek.

Míg a sorozatot 2020-ban publikálták, 2021-ben indult be igazán. A podcastban már a pap átvette a hallgatókkal az 1. Mózes, a Zsoltárok, a Jób és a Példabeszédek könyvének egy részét.

hirdetés

Az epizódok a New York Times és Ben Shapiro podcastjét is lekörözték,

politikai és mainstream médiaügynökségek műsorai mellett. A National Review nemzetközi hírmagazin újságírója, Alexandra Desanctis szerint azért lett népszerű a műsor, mert az emberek a híreknél többre éhesek és tisztán akarnak látni, meg akarják tölteni a szívüket olyan tartalommal, amely békét nyújt nekik a koronavírus okozta szenvedések közepette.

 

Forrás: Mandiner.hu

 

Borítókép - Fotó: Grungemaster | Dreamstime.com
Szemle
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás