2021. 01. 11.

“Ha kevesen mennek oltásra, akkor majd jön a hatodik meg a hetedik hullám is” – Böjte Csaba

Szerencsésen meggyógyult a koronavírusból Böjte Csaba ferences szerzetes, aki az Info Rádiónak nyilatkozott állapotáról, magáról a járványról és az oltásról is.

“Hála Istennek jól vagyok! Erdélyben szoktunk azzal viccelni, hogy a székely elkapja a koronavírust, jól megrázza majd továbbengedi. Nálam, pont fordítva történt: ő kapott el engem és eléggé jól megrázott, de hála Istennek elengedett. Nekem régebben volt tüdőgyulladásom, de az egy hosszabb folyamat volt. Most viszont gyorsnak tűnt az egész, éreztem hogy ez nem egy hagyományos tüdőgyulladás. Három hét alatt sikerült talpra állnom, hálás vagyok ezért a magyar egészségügynek!

„Bizalommal nézek a jövőbe” – a kórházból jelentkezett Csaba testvér

hirdetés

A tudósok szerint két lehetőség van a koronavírus legyőzésére: az egyik az, hogy két hétig mindenki otthon marad, ez idő alatt a betegek meggyógyulnak, de úgy tűnik, hogy nem vagyunk ehhez eléggé fegyelmezettek. A másik út, hogy elmegyünk és tömegesen vállaljuk az oltást. ez is egy módja annak, hogy megszabaduljunk a koronavírustól. Nem szeretnénk hosszú ideig együtt élni ezzel a vírussal, jó lenne ha a történelmi lapokra küldenénk, mint a spanyol náthát vagy a fekete himlőt. Ehhez vagy nagy önuralom szükséges, vagy az hogy a lakosság 60-70 százaléka vállalja az oltást.  De ha kevesen mennek majd el oltásra, akkor jön majd a hatodik meg a hetedik hullám. Bízunk a tanárokban, akiktől tanuljuk a helyesírást, bízunk az építészekre, akik tervezik a házunkat, bízunk az autószerelőkben, akik megjavítják az autónkat, bízzunk az orvosainkban, szakembereinkben is, akik hosszú évek óta azt tanulták, amit most javasolnak, hallgassunk rájuk” – zárta gondolatát a ferences szerzetes.

Forrás: Infostart

Szemle
hirdetés

2 hozzászólás

  • Válasz F 2021. 01. 13. 02:15

    Mi a baj az oltással?
    Nyilván az oltásban nincsen semmiféle chip, de a fejlődés iránya, a tendencia afelé mutat, hogy előbb-utóbb lesz egy az ember adatait hordozó beültethető chip, amelyet idővel elkerülhetetlenül mindenkinek el kell fogadnia.
    Ez most a főpróba. A felnőtt lakosság tömeges, egyidejű (és a későbbiekben majd rendszeres) oltása létrehoz egy olyan infrastuktúrát minden országban, amelyet később majd a chipek beültetésekor fel lehet használni.
    Ha a rendszeres oltásokat az emberek megszokják, akkor az ilyen kötelező orvosi beavatkozásokkal szembeni társadalmi ellenállás is le fog épülni.
    Ezzel pedig elérkezünk a Jelenések Könyvéhez, amely így fogalmaz a chippel kapcsolatban: “megteszi, hogy senki ne adhasson el vagy vehessen semmit, aki nem viseli a Vadállat jelét a keze fején” Olvassátok el, nem én találtam ki, 13. fejezet 15-17.
    Ezért mondom, ha tanultatok volna történelmet, akkor felsejlene bennetek a párhuzam, hogy ez olyan, mint amikor a TSZ-esítés mellett kampányoltak a békepapok. A különbség az, hogy akkor sokévi üldözés és koncepciós perek kellettek az Egyház megtöréséhez, most viszont a pásztorok önként szaladnak oda a Vadállathoz, és fekszenek le a lábai elé.

  • Válasz A titokzatos igaz mondo 2021. 01. 17. 02:06

    Mert való szinű egy fél év alatt kitenyésztett valamiből olyan biztonságos