2021. 01. 01.

Együtt, veletek, jövőre is: mert a hit nem magánügy

Idén is olvasóink segítségét kértük abban, hogy folytathassuk missziónkat a következő évben, amihez személyenként 777 forint támogatást kértünk. Az idei összefogás minden képzeletünket felülmúlta.

Tavaly kértük először a segítségeteket abban, hogy 777 forinttal támogassátok következő évünket. A 2019-es év decemberében még sejtelmünk sem volt róla, hogy ilyen nehéz év fog következni. A világjárvány okozta változások ellenére is megtapasztaltuk Isten gondoskodását, és minden lehetséges eszközt megragadtunk arra, hogy tartsuk a lelket az emberekben az örömhír hirdetésével. 

Idén is hozzátok fordultunk, hogy a jövő évi missziónkat 777 forinttal támogassátok. Elképesztő számunkra, hogy idén még többen támogattatok minket! Összesen 1120 támogatónktól 5 532 321 forint érkezett, ami egy millióval több, mint tavaly. 

Az anyagi támogatásotok mellett számtalan személyes üzenetet és biztatást kaptunk. Rengetegen éreztétek úgy, hogy el kell mondanotok nekünk, miért fontos számotokra a szolgálatunk, és számtalan tanúságtétellel ajándékoztatok meg minket és a többi olvasót is. 

Mint ahogyan azt az összesítő grafikonon is láthatjátok, ez az összeg júliusig fedezi a kiadásainkat, így a támogatás lehetőségét továbbra is nyitottan hagyjuk számotokra az egész évben. Szerkesztőségünk működéséhez az év végi adománygyűjtésen kívül a rendszeres havi támogatások is nagy mértékben hozzájárulnak. Ha szeretnél állandó adományoddal segíteni minket, a Támogatás linken minden információt megtalálsz.

hirdetés

Amit mi ezért cserébe ígérni tudunk, az reméljük, hogy lassan, az öt évi szolgálatunk alapján már körvonalazódni látszik – és itt írtunk is róla, hogy milyen terveink vannak a következő évre.

Minden erőnkkel azon leszünk továbbra is, hogy az evangéliumot hirdessük hívők és érdeklődők számára egyaránt. 

Kérünk titeket, hogy a támogatáson túl imában is gondoljatok erre a sokszor embert próbáló küldetésünkre. Kérjétek Istent, hogy továbbra is hitelesek tudjunk maradni és ne tévedjünk meg, valamint azt is kérjétek, hogy a tartalmainkat megtalálják azok, akiknek szükségük van rá. 

Folytatjuk 2021-ben is, mert a hit nem magánügy!

Ezt tervezzük a 2021-es évre

#együtta777ért
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás