2020. 12. 11.

A tökéletes oltóanyag – Pintér Béla írása

Szinte minden nap új hír kap szárnyra a vakcina kapcsán, az emberek találgatják, mikor lesz, melyikkel érdemes beoltatni magunkat, megszünteti-e a járványt. Pintér Béla keresztény énekes-dalszerző most egy egészen másfajta módon közelítette meg az oltás kérdését a blogbejegyzésében.

Hurrá! Itt van, megjött végre! Komolyan mondom, már minden bajom volt. Egy ideje már számoltam a napokat, de megérte várni rá. Végre elérhető az oltóanyag mindenki számára! Nem azért mondom, de vannak kapcsolataim egészen magas körökben, és az a helyzet, hogy ezen kapcsolatok révén én is hozzájutottam a vakcinához, és végre én is be vagyok oltva! Igen, nem titkolom többé, maximálisan oltáspárti vagyok!

Védettségem van, mely az egész életemre kihat.

Az oltóanyag tökéletesre lett fejlesztve, bár az igaz, hogy vannak mellékhatásai. De a csuda bánja. Állítólag átstrukturálja a szívet, és a napjaim számát oly mértékben növeli meg, hogy értelmetlenné válik azok számolása. Tudom-tudom, karantén van, és még nem látjuk a végét. Van, akinek 70 év, másoknak esetleg 80. (A nagymamám már 92 éve van karanténban.) De egyszer vége lesz a bezártságnak! Amióta be vagyok oltva, azóta elsősorban nem az érdekel, hogy a karanténidőmet tegyem minél komfortosabbá. Én már a szabadulásra gyúrok! Juhuuu! Nem lesz maszk, nem lesz idősáv, hiszen idő sem lesz, nem lesz betegség, nem lesz sírás…

A vakcina fejlesztője él-hal az emberiségért. (Szó szerint!) Ő pontosan ismeri minden ember hajszál-számát.

hirdetés

Ő maga az Erő, a Szeretet, az Élet, ezért úgy döntött, nem adja alább, kiteszi érted a lelkét, hogy beléd olthassa azt! Micsoda „hatóanyag”.

A jó öreg Ezékiel, a KOT (Különleges Operatív Törzs) szóvivője, továbbítva megbízója szavait, elmondta: „Új szívet adok nektek, és új lelket oltok belétek, kiveszem testetekből a kőszívet, és hússzívet adok nektek. Az én lelkemet oltom belétek (!) és gondoskodom róla, hogy parancsolataim szerint éljetek…” (Ezékiel könyve 36. fejezet) A szóvivő hozzátette: Kőszívű emberek fiai, itt a soha vissza nem térő alkalom. A hússzívteremtő oltás-kampány még tart. Lehet ÉLNI a lehetőséggel! S mivel a vakcina fejlesztőjének semmilyen üzleti érdeke nem fűződik az oltáshoz, ezért az teljesen ingyenes, ráadásul sorban állás nélkül, akár most azonnal megkapható.

Ha eddig még nem tetted volna, oltasd be magad az Élettel!

 

Forrás: Pintér Béla blogja

Borítókép - Fotó: Konstantin Yuganov | Dreamstime.com
Szemle
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Filipánics Tibor 2020. 12. 11. 15:28

    “A vakcina fejlesztője él-hal az emberiségért.” Én a vakcina fejlesztőjében Istent fedeztem fel,bocsi ha tévedek. Csodálatos istenképe van az írónak, ilyenre vágyik mindenki. Pár dolgot azonban nem veszünk észre., vagy nem is akarunk, mert félünk.
    “Ő maga az Erő, a Szeretet, az Élet” Pontosan! Bár az, aki elpusztítja az emberiséget a víz özönben és megöl minden elsőszülöttet Egyiptomban, hogyan lehet a Szeretet és az Élet, azt neki kell tudnia. Mért nem vesszük észre, hogy az általunk alkotott istenkép és az olvasott között hatalmas szakadék van? Isten a kezdetektől a végéig:”az Erő, a Szeretet, az Élet” Ez jól is lenne, de itt jön képbe a vallás, ami azt mondja, hogy álljunk csak meg, Isten öl,bosszút áll és gyűlöl is, és azért, hogy ne ütközzön a mi elképzelésünk a szívünkben érzett Istentől, vagyunk olyan okosak és megmagyarázzuk, hogy mi miért történt, amit aztán a gyermekkorban átélt lelki gubancokkal azonosítunk és elhisszük. Isten nem ember és Isten nem emberi logikával rendelkezik és valószínű a módszerei sem azok. A büntetés azonban emberi és a gyilkosság is. Vajon ezt mért nem akarjuk észre venni?
    Számomra Isten:”maga az Erő, a Szeretet, az Élet” Jé, egyet értünk!!!! De számomra sem a bosszú sem az öldöklés nem tartozik hozzá. Semmilyen okkal.
    “gondoskodom róla, hogy parancsolataim szerint éljetek” Parancsolataim??? Emberi logika. Nem tudjuk elképzelni Isten szeretetét csak így. Ő talán az egyetlen, aki nem parancsol itt. Ha érzed Istent, tudod miről írok, ha csak olvasod,……